Xbox Series X Almak için 4 Neden!

Xbox Series X Alınır mı Alınmaz mı?

Geçtiğimiz saatlerde ülkemizde de ön siparişe sunulan Xbox Series X pek çok oyuncunun aklını kurcalayan bir oyun konsolu olarak öne çıkıyor. Peki Xbox Series X alınır mı yoksa alınmaz mı? Aslında her iki tarafta da – yani almak için de almamak için de – pek çok madde sıralayabiliriz ancak bu yazıda Xbox Series X Almak için 4 Neden üzerine konuşacağız.

Ülkemizde 9.299 TL fiyat etiketi ile ön siparişe sunulan Series X, yurt dışında ise 499 dolar fiyat etiketine sahip ve 10 Kasım 2020 tarihinde pek çok mağazada ve internet sitesinde satışa sunulacak. Eğer yüksek fiyat etiketini bir kenara bırakırsak yeni nesil oyun konsolunu tercih etmeli misiniz?

Xbox Series X Almak için 4 Neden!

Güçlü teknik özellikleri ile yeni nesil oyunlara hazır olan Xbox Series X’in neden tercih edilmesi gerektiğine kısaca bir göz atalım.

Xbox Series X vs Xbox Series S Kıyaslaması

1- Yeni Nesil Oyunlar

Önümüzdeki dönemlerde satışa sunulacak olan pek çok yeni nesil oyun yalnızca yeni nesil konsollara odaklanacak ve bu nedenle yeni oyunları oynayabilmek istiyorsanız, yeni nesil bir oyun konsoluna ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada Series X’in yeni nesil oyunlardan korkmadığını söyleyebiliriz.

2- Yüksek Güçlü Teknik Bileşenler

Yine yeni nesil oyunlardan yola çıkarak grafikler ve mekanikler hiç olmadığı kadar gelişti ve artık mevcut nesil konsollar bu hıza ayak uydurmakta zorlanıyor gibiler. Yeni oyunları tam performansları ile oynayabilmek istiyorsanız, yeni nesil bir konsola da ihtiyaç duyacaksınız.

3- Game Pass

Tabii artan döviz kurları yalnızca oyun konsollarına değil, direkt olarak oyunlara da yansıyor. Peki bir oyuna 700 TL verilir mi? Hayırrrrr! Tam da bu noktada Xbox’lardaki Gamepass sistemi yardımımıza koşuyor ve bizi yüksek fiyatlı oyunların kaderinden kurtarıyor.

4- Uzun Ömürlü Kullanım

Bugün gidip bir Series X alırsanız, önümüzdeki en az altı sene boyunca kafanız rahat bir şekilde hareket edebileceksiniz. Bu, önümüzdeki birkaç sene boyunca ‘bu oyunu tam performansla oynayabilir miyim’ sorusunun aklınızda bulunmayacağı anlamına geliyor.


İlginizi Çekebilir: Series X mi Series S mi?


Peki siz Xbox Series X hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni nesil konsolu tercih etmek mantıklı bir seçim olacak mıdır? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version