Xbox Live Gold Mart 2020 Ücretsiz Oyunları Açıklandı!

Bakalım bu ay bizlere neler sunuyor Microsoft?

Xbox Live Gold Mart 2020 Ücretsiz Oyunları Açıklandı!

Xbox Live Gold Mart 2020 ücretsiz oyunları resmi olarak açıklandı. Microsoft, bu ay Xbox One ve Xbox 360 sahiplerinin edinebilecekleri ücretsiz oyunları bizlerin beğenisine sundu. Peki bu ay listede neler var? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Xbox Series X Teknik Detayları Resmi Olarak Açıklandı!


Xbox Live Gold Mart 2020 Oyunları

Live Gold Mart 2020 oyunları resmi olarak açıklandı. Bu ay Xbox One kullanıcılarına Batman: The Enemy Within The Complete Season ve Shantae: Half-Genie Hero ücretsiz olarak verilecek. Xbox 360 kullanıcıları ise Castlevania: Lords of Shadow ve Sonic Generations oyunlarını ücretsiz olarak deneyimleyebilecek.

Geriye uyumluluk özelliği sayesinde Xbox One kullanıcıları Xbox 360‘a verilen ücretsiz oyunları da One üzerinden özgürce oynayabilir. Peki oyunlar hangi tarihler arasında indirilebilir olacak? Verilen yapımların toplam değeri ne kadar? Aşağıdan indirmeye açılış tarihlerini ve yapımların değerlerine ulaşabilirsiniz.

Xbox One

Xbox 360

Bu ay verilen oyunların toplam değeri ise 95 dolar. Peki ya siz Mart 2020 oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version