Xbox Kullanıcılarına Cyberpunk 2077 Sürprizi!

Microsoft çıldırmış!

Resmi olarak paylaşılan Xbox Series X özellikleri ile CD Projekt RED Xbox kullanıcıları için oldukça önemli bir açıklamada bulundu. Bu yıl merakla beklenen yapımlar arasında yer alan Cyberpunk 2077, yeni nesilde de Xbox markasını tercih edecek kullanıcılar için multi-konsol desteği sunacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Xbox Series X Teknik Detayları Resmi Olarak Açıklandı!


Xbox Kullanıcılarına Cyberpunk 2077 Müjdesi

Xbox Series X‘in teknik detaylarının paylaşılmasıyla oyuncuları sevindirecek haber ilk olarak CD Projekt RED ekibinden geldi. Smart Delivery desteğini barındıracak olan Xbox Series X, tek bir ödeme ile Xbox One konsolunu da destekleyecek. Kısacası oyuncular hem Xbox One hem de Xbox Series X’te oyun oynamak için sadece bir defa satın alım gerçekleştirecek.

Xbox Kullanıcılarına Cyberpunk 2077 Sürprizi!

Peki bu özellik diğer oyunları da sisteme dahil edecek mi? Yapılan açıklamaya göre Smart Delivery özelliği Microsoft’un tüm birinci parti oyunlarını destekleyecek ve isteyen yayıncılar bu sisteme oyunlarını entegre edebilecek. Cyberpunk 2077 17 Eylül 2020’de PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

Xbox Series X Teknik Detaylar

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version