Xbox Geriye Uyumluluğuna Yeni Oyunlar Eklendi

Çılgın Microsoft, oyuncuları coşturuyor!

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Xbox geriye uyumluluğuna yeni oyunlar dahil oldu. Aralarında sürpriz serilerin de bulunduğu liste ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Kasım 2021 Oyunları


E3 2015 fuarında yapılan duyuru ile Microsoft, Xbox konsolları için geriye uyumluluk desteği başlatmıştı. İlk olarak Xbox One için sunulan bu destek ile orijinal Xbox ve Xbox 360 oyunlarını oynayabilmek mümkün oluyordu.

Xbox Series ile bu desteğe tam gaz devam eden Microsoft, kullanıcılara orijinal Xbox, Xbox 360 ve Xbox One oyunlarını yeni nesil Xbox Series konsollarında oynamalarına imkan tanıyor. Bunun yanı sıra, eski konsollardaki donanımları yeni konsolda da kullanabilmek mümkün oluyor.

Xbox Geriye Uyumluluğuna Yeni Oyunlar Katıldı

Bildiğiniz gibi bu sene Microsoft tarafından Xbox markasının yirminci yılı kutlanıyor ve düzenlenen özel bir etkinlik sırasında da, Xbox konsollarının geriye uyumluluk kütüphanesine yetmiş yeni oyun eklendi.

Yeni eklenen oyunların arasında tüm Max Payne ve F.E.A.R. oyunları var iken, Manhunt, Mortal Kombat, Resident Evil: Operation Raccoon City, Skate 2, Star Wars: Jedi Knight II, Star Wars: Starfighter ve TimeSplitters 2 de dikkat çeken oyunların arasında yer alıyor. Tam liste için aşağıya bakabilirsiniz.

Xbox Geriye Uyumluluğu Max Payne 3

Exit mobile version