Xbox Games Showcase 2024 Tarihi Sızdırıldı

Gears 6, yeni Call of Duty ve dahası...

Yılın oyun sektörü açısından hareketli geçeceği yaz mevsimine yaklaşıyoruz. Bu bağlamda, önde gelen yayıncılar da etkinlik tarihlerini yavaş yavaş duyurmaya başladılar. Yakın bir zaman önce belli olan Ubisoft Forward sonrasında, şimdi de Xbox Games Showcase 2024 tarihi ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Ultimate Abonelerine 3 Aylık Youtube Premium Fırsatı


Xbox Games Showcase 2024 Tarihi Ne Zaman?

Geçtiğimiz aylarda konuya ilişkin bir açıklama yapmış olan Microsoft, yeni Xbox Games Showcase sunumunu teyit etmişti. Ne var ki net bir tarih açıklamasında bulunulmamıştı. Son günlerdeki söylentilerin ardından, The Verge sitesinden Tom Warren tarafından söylenene göre Xbox Games Showcase 2024 tarihi olarak 9 Haziran 2024 Pazar günü belirlenmiş.

Şimdilik ne kadar uzunlukta olacağı bilinmeyen sunumda Warren, Jeff Grubb tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, Gears 6 oyununu görmemizin yanı sıra, Avowed, Indiana Jones and the Great Circle ve Microsoft Flight Simulator 2024 gibi oyunların da sahne alacağını ve yeni fragmanlara ek olarak yeni detaylarında paylaşılacağı söyleniyor.

Call of Duty 2024 Black Ops Gulf War Olabilir

Tom Warren ayrıca yeni Call of Duty oyununu da sunum sırasında göreceğimizi söylüyor. Bildiğiniz gibi Activision Blizzard satın alımı öncesinde, serinin her yeni oyunu bağımsız bir etkinlik ile duyuruluyor ve ana senaryo, çok oyunculu modlar ve Zombies olmak üzere üç ayrı kısım için üç ayrı etkinlik düzenlenerek tanıtılıyordu. Ancak görünüşe göre Call of Duty: Black Ops Gulf War oyununu ilk kez Xbox Games Showcase 2024 sırasında göreceğiz.

Diğer yandan, Windows Central sitesinden Jez Corden, yukarıda adı geçen oyunlara ek olarak Fable, Perfect Dark ve State of Decay 3 oyunlarını da göreceğimizi söylüyor. Yani bizi dolu dolu bir etkinlik bekliyormuş gibi görünüyor. Elbette resmi detaylar için Microsoft tarafından yapılacak açıklamayı beklemekte fayda var, ama Tom Warren ve Jez Corden önemli kaynaklar oldukları için heyecanlanabiliriz.

Exit mobile version