Xbox Game Pass Aralık 2021 Oyunları Duyuruldu

Halo Infinite, bu ayın yıldızı olacak.

Microsoft, aboneler için Xbox Game Pass servisini yeni oyunlar ile zenginleştiriyor. Yapılan duyuru ile Xbox Game Pass Aralık 2021 oyunları açıklandı. Peki bu ay içerisinde abonelere hangi oyunlar sunulacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Xbox Game Pass Kasım 2021 Oyunları


Xbox Game Pass Aralık 2021 Oyunları Detayları

Xbox Game Pass Aralık_2021

Yeni ayın epey zengin görünen ilk safhasındaki listede yer alan oyunlardan ANVIL, Archvale, Final Fantasy XIII-2, Lawn Mowing Simulator, Rubber Bandits, Stardew Valley ve Warhammer 40,000: Battlesector 2 Aralık, Space Warlord Organ Trading Simulator 7 Aralık, Halo Infinite 8 Aralık, One Piece Pirate Warriors 4 9 Aralık ve Aliens: Fireteam Elite ve Among Us da 14 Aralık tarihinde servise eklenecek.

Bu oyunların yanı sıra, yakın bir zaman önce Evil Genius 2, Generation Zero, Mind Scanners ve theHunter: Call of the Wild’ın da servisteki yerini aldığını söylemeden geçmeyelim.

Dikkat çekenlerin başında elbette Halo Infinite geliyor. Tekrardan Master Chief rolünde olacağımız oyunda, The Weapon isimli yeni bir yapay zeka ile birlik olarak Cortana’nın neden ortadan kaybolduğu da dahil pek çok sorunun cevabını öğrenmeye çalışacağız. Bunun için de Zate Halo’ya uçarak, The Banished ile zorlu bir mücadeleye gireceğiz.

Listedeki diğer dikkat çeken oyunlar ise Stardew Valley, arkadaşlarınız ile kooperatif olarak oynayabileceğiniz Aliens: Fireteam Elite ve Among Us olarak sıralanıyorlar. Aboneler için oldukça keyifli bir ay olacağına şüphe yok.

Son olarak, 15 Aralık 2021 tarihinde altı oyun daha Xbox Game Pass servisinden ayrılacak. Bu oyunlar şöyle:

Exit mobile version