World War Z Kısa Süreliğine Epic Store’da Ücretsiz!

Ekip arkadaşlarınızı toplayın! Zombi avına çıkıyoruz.

Üçüncü şahıs nişancı oyunu World War Z, 2 Nisan 2020’ye kadar Epic Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir durumda. World War Z ücretsiz oldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ghost Recon Breakpoint Ücretsiz Oluyor!


Epic Games Store Ücretsiz Oyunlar Belli Oldu

Bu hafta Epic Games Store üyelerine ücretsiz olarak verilecek olan oyunlar belli oldu. Sabre Interactive tarafından geliştirilen ve Mad Dog Games tarafından yayınlanan WW Z bu hafta ücretsiz olarak verilecek oyunlar arasında yerini alıyor. Buna ek olarak Figment ve Tormentor X Punisher’da 2 Nisan Türkiye saati ile 18:00’a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak.

Yapımların herhangi bir oynama sınırlandırması barındırmadığını belirtmeden geçmek istemeyiz. WW Z için ilgili sayfaya buradan, Figment için ilgili sayfaya buradan, ve son olarak Tormentor X Punisher için ise ilgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

World War Z Ücretsiz Oldu

WW Z: İnsan nesli tükenmek üzere. Zombi kıyameti New York’tan Moskova’ya, oradan da Kudüs’e kadar ulaştı ve yayılmaya devam ediyor. Dünyanın sonu yaklaşmışken bir avuç insan sürüyü yenmeye ve ölülerden kurtulmaya çalışıyor.

Dört oyuncuya kadar işbirliği imkânı ve akın akın gelen zombileriyle World War Z, dikkatleri üzerine çeken bir yapım. Paramount Pictures yapımı filmden esinlenerek yapılan bu oyunda, hızlı silah çatışmaları ve bu dünyaya ait hikâyeler göreceksin. Yüzlerce zombiden oluşan sürülere karşı mücadele et.

Figment: Figment, müzik, mizah ve çok katmanlı hikaye anlatımıyla dolu benzersiz soyut bir evreni keşfetmeye davet eden bir aksiyon macera oyunudur. Garip ve soyut bir dünya. Kafamızda duyduğumuz birçok sesle oluşmuş en derin düşüncelerimiz, dürtülerimiz ve anılarımızla dolu bir yer bizleri bekliyor.

Tormentor X Punisher: Tormentor X Punisher’daki her şey tek bir vuruşla öldürülebilir. Senden tut bölüm sonu canavarlara kadar her şey. Bölüm sonu canavarları arenayı daha cehennemsi yapmak için tuzakları büyüler. İblisler oyun tarzına uyum sağlar ve seni cezalandırır. Düşmanlarına kombinasyonlar ile vurmak senin elinde.


Peki ya siz Epic Games Store ücretsiz oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version