World War Z: Aftermath, PS5 ve Xbox Series’e de Geliyor

PS4 ve Xbox One sahiplerine ücretsiz...

World War Z Aftermath, PS5 ve Xbox Series'e de Geliyor

Saber Interactive tarafından yapılan duyuru ile World War Z: Aftermath için PlayStation 5 ve Xbox Series güncellemesi, bu ayın sonlarına doğru yayınlanacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cult of the Lamb İçin Büyük Güncelleme Geliyor


World War Z: Aftermath, ana oyunun geliştirilmiş versiyonu oluyor. 2006 yılında yayınlanan kitabı ile aynı ismi taşımasına rağmen pek fazla bağlantısı olmayan ve 2013 yılındaki film ile aynı evrende geçen World War Z, hikaye olarak zombi kıyameti sonrasında Moskova, New York, Kahire, Sydney, Paris, Barcelona, Kudüs ve Tokyo dahil on beş farklı şehirde hayatta kalmayı başaran grupların başlarından geçenleri anlatıyor.

2021 yılının Eylül ayında yayınlanmış olan geliştirilmiş versiyon ise, Game of the Year Edition ve Marsilya, Roma ve Kamçatka yarımadası olma üzere üç yeni bölge, yeni karakterler, revizyondan geçirilmiş yakın dövüş sistemi ve birinci kişi bakış açısı modu ile geliyor.

Yeni Nesil World War Z: Aftermath Güncellemesi Ne Zaman Geliyor?

Bugün geliştirici ve yayıncı konumunda bulunan Saber Interactive, oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series için de ücretsiz Horde Mode XL güncellemesi ile yayınlanacağını duyurdu. 24 Ocak 2023 Salı günü yayınlanacak 4K çözünürlükte 60 FPS akıcılıkta oynanabilecek olan mevcut nesil versiyonu, PlayStation 4 ve Xbox One versiyonuna sahip olanlara ücret yükseltme olarak sunulacak.

Horde Mode XL sadece PC, PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarında olacak. Oynanışta herhangi bir değişiklik yapılmayacak olsa da, binden fazla zombi içerecek.

24 Ocak 2023 tarihinde ayrıca bütün versiyonlar için Horde Mode Z için dönüştürücüler, yeni silahlar ve revizyondan geçirilmiş ve iyileştirilmiş silah aşama kaydetme sistemi sunacak.

 

Exit mobile version