World War 3 Herkese Açık Stres Testi 3 – 7 Şubat Arasında Düzenleniyor

Beş gün boyunca oyunu deneyebilirsiniz!

World War 3 Herkese Açık Stres Testi 3 - 7 Şubat Arasında Düzenleniyor

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay içerisinde The 4 Winds Entertainment tarafından yapılan duyuru ile World War 3 oyununun Türkçe dil desteğine kavuşacağı resmiyet kazanmıştı. Mart ayı içerisinde düzenlenecek olan açık beta testi sonrasında Steam mağazasında ücretsiz modele geçiş yapılacak World War 3 Herkese Açık Stres Testi başladı. 


İlginizi Çekebilir: World War 3 Türkçe Dil Desteği Kazanıyor


World War 3 Herkese Açık Stres Testi Detayları

Sunucuların dayanıklılığının sınanması için bugün TSİ 15:00 sıralarında başlamış olan test, 7 Şubat 2022 Pazartesi günü TSİ 15:00 sıralarında sona erecek. Katılımda bulunan herkese özel bir miğfer hediye edilecek. 

Katılımda bulunabilmek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor: 

Henüz Türkçe dil desteğinin sunulmayacağı Herkese Açık Stres Testi içeriği, Kapalı Beta Testi ile aynı olacak. İçerikler oyunda olduğu sürece, herhangi bir kısıtlama olmaksızın deneyebileceğinizi söyleyelim.

World War 3 oyununu oynamaya devam edebilmek isterseniz MY.GAMES veya Steam üzerinden Kapalı Beta Paketi’ni satın almanız gerekecek. Herkese Açık Stres Testi sırasında kaydettiğiniz aşamalar aktarılacak. Ne var ki Mart ayı içerisinde başlayacak olan Açık Beta Testi sırasında, kazanılan TP gibi bazı ilerlemelerin sıfırlanacağı söyleniyor. 

World War 3 Hakkında 

World War 3, modern bir dünya savaşında geçen taktiksel çevrimiçi çok oyunculu bir FPS oyunudur. Düşmana üstünlük sağlamak ve onu alt etmek için takım kur ve Varşova, Berlin ve Moskova gibi gerçek dünya şehirlerinde geçen taktiksel savaşlara katıl. Devasa cephaneliğinde yer alan silahlarla mükemmel donanımını özelleştir, ardından araç, teçhizat ve dron kullan, avantaj kazanmak için savaş desteği çağır. 

Savaşı kazanmak için elindeki bütün araçları kullan. Bir piyade olarak alana adım at, tankları ve araçları sür, savaş alanını gözetlemek için dron kullan ve maksimum hasar sağlamak için taktiksel savaş desteği çağrısı yap. 

Gerçekçi çevre modelleri ve inanılmaz düzeyde ayrıntı içeren nefes kesici haritalarda savaş. Varşova, Berlin, Moskova ve Polyarni sokaklarında, Smolensk varoşlarında ve ötesinde mücadele et. 

Her bir mermi önemli. Savaş mekaniklerini etkilemeden oyunun akıcılığını arttıran gerçekçi oynanış özelliklerini keşfet: Gelişmiş balistik sistemi, tüm vücut farkındalığı, araç fizik sistemi ve kapsamlı özelleştirme. 

Birçok farklı silah, araç, alet, dron, topçu ve hava saldırısından oluşan devasa cephanelik emrinde. Kusursuz bir donanım oluştur, yüzlerce benzersiz silah malzemesi ve kozmetik özelleştirme arasından seçim yaparak kişiselleştir. Aynı zamanda araçlarını, taktiksel teçhizatını ve üniformalarını da tamamen özelleştirebilir, böylece savaş alanına imzanı atabilirsin. 

İki temel oyun modunda 40’a kadar oyuncu ile birlikte savaş alanına gir. Taktik Harekât’ta (20’ye 20) kısa çatışmalarda hedef noktaları ele geçir ve en fazla öldürme sayısını toplamak için mücadele ettiğin klasik bir FPS modu olan Takımlı Ölüm Maçı’nda (10’a 10) zafer için yarış! 

 

Exit mobile version