World of Tanks Rastgele Olaylar Özelliği Kazanacak

İlgi çekici görünüyor!

World of Tanks Rastgele Olaylar Özelliği Kazanacak

Oyun dünyasının en çok oynanan oyunları arasında gösterilen World of Tanks Rastgele Olaylar özelliği kazanacak. 1.23 versiyonlu güncelleme ile eklenecek olan özelliğe ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Büyük World of Warships İndirimleri Geliyor


World of Tanks Rastgele Olaylar Özelliği ile Genişleyecek!

World of Tanks ekibi, Rastgele Olaylar adlı yeni bir oyun özelliğini tanıtmaktan mutluluk duyuyor. Yeni özellik, oyunun savaş alanlarındaki evrimde önemli bir kilometre taşını oluşturuyor. Rastgele Olaylar, dört haritanın belirlenen alanlarında kendi özel olasılıkları çevresinde gerçekleşen dinamik aktiviteler serisidir. Haritalar: Himmelsdorf, Ruinberg, Prokhorovka ve Güvenli Liman. Olay alanları kırmızı dumanla işaretleniyor, oyuncular bu sınıra yaklaşırken veya geçerken uyarı alıyorlar. Tankçılar olay alanında dikkatli olmak zorundalar yoksa araçları düşen büyük hurda parçaları tarafından yok edilebilir.

Her olay, ilgili haritanın arazisini büyük ölçüde değiştirerek oyunculara yeni taktik fırsatlar sunuyor. Bu dönüşüm araçlar için yeni patikalar açıyor, taze siperler oluşturuyor, özgün atış konumları sunuyor. Sonuçta, oyuncular onları sürekli diken üstünde tutacak daha aksiyon dolu ve dinamik oyunlara kavuşacak, oyun deneyimi de görsel olarak gelişerek ortamı daha da kapsayıcı hale getirecek.

Olayların türleri haritaya bağlı olarak değişecek:

Rastgele Olaylar, gelecek 1.23 Güncellemesi ile ortaya çıkacak.

Yeni özellik hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version