Wonder Woman Oyununa WB Games Montreal’den Yardım

Umarız canlı servise döndürülmez...

Wonder Woman Oyununa WB Games Montreal'den Yardım

Keşfedilen bir iş listesine göre, Wonder Woman oyununa WB Games Montreal‘den destek geldi. Bununla birlikte, son yapılan açıklamalardan sonra canlı servis modeline geçilip geçilmeyeceği merak konusu oldu.


İlginizi Çekebilir: Warner Bros.’tan Şaşırtan Açıklama: Oyun Yatırımları Değişiyor


Süper kahraman oyunlarının bir yenisi olacak Wonder Woman, 2021 yılının The Game Awards şovunda duyurulmuştu. Her ne kadar Warner Bros. Games sözcüsü tarafından IGN sitesine yapılan açıklamada oyunun canlı servis olarak tasarlanmayacağı söylenmiş olsa da, Warner Bros Discovery Oyunlar ve Yayıncılık Üst Yöneticisi JB Perrette tarafından canlı servis oyunlara odaklanacaklarına ilişkin açıklaması kafaların yeniden karışmasına yol açmıştı.

Wonder Woman Oyununa WB Games Montreal Stüdyosu Yardım Eli Uzattı

Şimdilik yeni bir açıklamanın yapılmadığı Wonder Woman oyununa WB Games Montreal’den yardım elinin uzatıldığı ortaya çıktı. Tech4Games tarafından tespit edilen iş listelemesine göre, son olarak Gotham Knights ve onun öncesinde de Batman: Arkham Origins oyunu ile karşımıza çıkan stüdyonun Monolith Productions tarafından geliştirilmekte olan Wonder Woman için yardımcı konumunda çalışıyor.

Mevcut durumda yapı olarak tek oyunculu açık dünya oynanışa dayalı olup, DC evreninde geçen özgün bir hikaye anlatılacak. Öyle ki Themyscira ülkesinden Diana olarak mücadele edeceğimiz oyunda, Amazon ailesini ve modern dünyadaki insanları bir araya getirmeye çalışacağız.

Oynanış tarafında, Middle-Earth: Shadow of Mordor ve Shadow of War oyunlarının çok beğenilen Nemesis sisteminin de bulunacağı Wonder Woman için herhangi bir çıkış tarihi ve platform bilgisi bulunmuyor.

Exit mobile version