Wild Hearts İnceleme Puanları

Monster Hunter'a rakip olabilecek mi?

Wild Hearts İnceleme Puanları

Electronic Arts ve Koei Tecmo ortaklığında Omega Force tarafından geliştirilen Wild Hearts, yarın itibarıyla PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkışını gerçekleştiriyor. Capcom firmasının Monster Hunter serisine rakip olarak planlanan oyun, bir hayli merak uyandırmıştı. Bugün itibarıyla da Wild Hearts inceleme puanları yayınlandı. Peki genel tablo nasıl görünüyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy İnceleme Puanları


Feodal Japonya döneminin fantastik bir versiyonu olup da Azuma adı verilen ve doğa ile iç içe geçmiş devasa Kemono yaratıkları tarafından tehdit edilen bölgesinde geçen bir hikaye sunulacak. Bahsi geçen Kemono yaratıkları, kendi içinde sincaplardan domuz benzeri Kingtusk ve Deathstalker isimli kurtlara kadar farklı türlere ayrılıyor. Bizim rolümüz ise, tercihen tek başımıza veya üç kişiye kadar kooperatif desteği sayesinde arkadaşlarımızla, bölgenin dengesini yeniden sağlamak olacak.

Wild Hearts İnceleme Puanları Nasıl?

Metacritic sitesine baktığımızda, genel ortalamanın 79 / 100 olduğunu görebiliyoruz. Bu ortalama PlayStation 5 versiyonuna ait iken, PC ortalaması 77 / 100 ve Xbox Series ortalaması da 76 / 100. Oyun sektörünün önde gelen mecralarının verdiği puanlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Wild Hearts Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version