What Remains of Edith Finch PS5 ve Xbox Series için Geliyor

Edith Finch'in macerası mevcut nesle de geliyor...

Duygu yüklü macera oyunu, What Remains of Edith Finch PS5 ve Xbox Series için de satışa sunulmaya hazırlanıyor. Şimdilik resmi duyuru yapılmamış olsa da, yapılan derecelendirme buna işaret ediyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Oyunları PS5 ve Xbox Series için Yayınlandı


Giant Sparrow tarafından PlayStation 4, PC ve Xbox One için geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan What Remains of Edith Finch, aynı Everybody’s Gone to the Rapture ve Dear Esther gibi bir yürüme simülasyonu olarak karşımıza çıkmıştı.

Hikayesi ise Finch ailesinden geriye kalan tek bireyin, Edith Finch karakterinin etrafında dönüyor. Varlığına inanılan bir lanet yüzünden, ailedeki her bir birey olağan dışı şekillerde ölüyor. Ana karakterimiz Edith ise annesinin de ölümünden sonra, Washington eyaletindeki yıllar önce terk edilmiş olan aile evine dönüş yapıyor ve evi araştırmaya başlıyor. Senaryo boyunca aile bireylerine ait odaları teker teker gezerek, hem onlar hakkında birçok bilgi ediniyor hem de başlarına gelenleri öğreniyoruz.

wroef-ps5xssx

What Remains of Edith Finch PS5 ve Xbox Series için Derecelendirildi

Geçtiğimiz yıl içerisinde iOS tabanlı mobil cihazlar için de yayınlanan What Remains of Edith Finch için yeni nesil konsolların da yolu göründü. Şimdilik ne yayıncı ne de geliştirici tarafından yapılmış resmi bir açıklama yok. Ancak TwistedVoxel tarafından keşfedilmiş bir olan bir detaya göre, Tayvan menşeli bir oyun derecelendirme kuruluşunun sitesinde oyunun mevcut nesil konsol versiyonları göründü.

Bu derecelendirmelerin daha sonradan silinmiş olması, vaktinden önce yaşanmış bir gelişme gibi görünüyor. Ne var ki 28 Temmuz 2022 tarihinde Annapurna Interactive tarafından bir sunum gerçekleştirilecek ve oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının da o sunum sırasında duyurulması bekleniyor. Muhtemelen bu yılın bitiminden önce de satışa sunulacaktır diye tahmin ediyoruz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version