Watch Dogs Serisinin Film Uyarlaması Geliyor

Çünkü neden olmasın?

Ubisoft firmasının ilk iki oyunu Montreal ve güncel oyunu da Toronto stüdyosu tarafından geliştirilen Watch Dogs serisinin film uyarlaması için düğmeye basıldı. Şu an için pek fazla bir detay bilinmiyor olsa da, heyecan yarattığı kesin diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: A Plague Tale: Innocence da Dizi Oluyor


2009 yılında geliştirilmesine başlanan ilk oyun, 2014 yılında PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U için satışa sunulmuştu. Aiden Pierce isimli bir karakterin intikam mücadelesine ortak olduğumuz oyunun büyük bir beğeni toplamasının ardından, haliyle devam niteliğindeki Watch Dogs 2 ve Watch Dogs: Legion da satışa sunulmuştu. DedSec ekibinin ctOS ve Albion ile mücadelelerinin anlatıldığı bu oyunların ardından, serinin devamının gelip gelmeyeceğine dair bir şey söylenmiş değil.

Diğer yandan, Ubisoft firmasının ünlü serisi için bir beyaz perde uyarlaması için düğmeye basıldığı duyuruldu. Deadline sitesine yansıyan habere bakılırsa, 2022 yılının adından söz ettiren Talk To Me isimli korku filmindeki Mia rolüyle karşımıza çıkan Sophie Wilde şimdi de New Regency Pictures şirketinin Watch Dogs kadrosuna katıldı.

Watch Dogs Serisinin Film Uyarlaması İçin Düğmeye Basıldı

Fransız yönetmen Mathieu Turi (Hostile) tarafından yönetilecek iken, filmde Christie LeBlanc (Oxygen) tarafından yazılan ve Victoria Bata tarafından da düzenlenmiş olan özgün bir hikayenin işleneceği söyleniyor.

Watch Dogs Legion çevrim içi modu

Yapımcı kadrosunda New Regency Pictures şirketinden Yariv Milchan ve Natalie Lehmann ve Ubisoft Film & Television şirketinden de Margaret Boykin bulunuyor. Senaryoya ilişkin herhangi bir detay verilmiş değil.

Bildiğiniz gibi oyun serisinde, gerçek yaşamdaki şehirlerin hayali versiyonlarında ve farklı zamanlarda geçiyordu. İlk iki oyunda farklı amaçları olan Aiden Pierce ve Marcus Holloway iki farklı ana karakterin rolüne bürünmüş iken, güncel oyunda ise her birinin kendisine özgü yetenekleri olduğu pek çok farklı kişiyi yönetiyorduk. Baş düşmanlarımız ise genellikle yozlaşmış şirketler, suç patronları ve ctOS’u kendi avantajına kullanan rakip bilgisayar korsanları oluyordu. Elbette biz de ctOS erişimimiz ile çatışma, gizlilik ile ilerleme veya bulmacaları çözmede yardım alabiliyorduk.

Exit mobile version