Watch Dogs Serisi Ölmüş Olabilir

Olmasaydı sonumuz böyle...

Watch Dogs Serisi Ölmüş Olabilir

Ubisoft cephesinden sızdırdığı bilgiler ile dikkat çeken xjonathan tarafından aktarılana bakılırsa, Watch Dogs serisi ile bağlantılı yeni bir oyun göremeyeceğiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Helldivers 2 Xbox Series Yolunda Olabilir!


Watch Dogs serisinin ilk oyunu 2014 yılında satışa sunulmuştu. Bilhassa 2012 yılındaki tanıtımı ile gözlerimize bayram ettirmiş olsa da, nihai sürümü görsel açıdan beklenen etkiyi yapamamıştı. Ancak her şeye rağmen, sunduğu dünyanın ilgi çekici olması ve oynanış mekanikleri ile keyif verici bir deneyim sunmuştu. Oyuncuların geri dönüşlerinden memnun olan Ubisoft ise oyunu bir seriye döndürmüştü. Ne var ki görünüşe göre markanın ömrünün çok da uzun olamayacak.

Bildiğiniz gibi Watch Dogs: Legion, serinin halihazırdaki güncel oyunu ve 2020 yılında çıkmıştı. Bu defa tek bir ana karakter ile ilerlemek yerine, hikayenin geçtiği Londra şehrindeki hemen herkesi yönetebildiğimiz bir deneyim sunan oyunun bekleneni veremediği biliniyor. Bu da hem güncelleme hem de içerik desteğinin erken bir zamanda sonlandırılmasına yol açmıştı. Ancak görünüşe Watch Dogs serisinde yeni bir oyun göremeyeceğiz.

Watch Dogs Serisi Öldü Mü?

Ubisoft cephesinden sızdırdığı bilgiler ile dikkat çeken xjonathan tarafından marka ile ilgili güncel gelişmelerin ne durumda olduğunu soran bir kullanıcıya verilen cevaba bakılırsa Watch Dogs: Legion, görüp görebileceğimiz son Watch Dogs oyunu olacak. Aynı zamanda markanın evreninde geçen ve oldukça özgün olduğu söylenen Battle Royale oyunu da iptal edilmiş.

Şu an için Fransız yayıncı tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmamış olsa da, güncel oyunun serinin olası bir şekilde fişinin çekilmesinin en büyük gerekçesi olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte Ubisoft, yakın bir zaman önce yaptığı açıklama ile Assassin’s Creed dahil sadece en büyük markalarına odaklanacağını duyurmuştu. Bu da Watch Dogs serisinin fişinin çekildiğinin dolaylı yoldan bir teyidi olarak görülebilir. Ancak yine de resmi bir açıklamanın yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version