Watch Dogs Legion Bu Hafta Oynaması Ücretsiz!

Yakın geleceğin Londra’sına hoş geldiniz.

Watch Dogs Legion Bu Hafta Oynaması Ücretsiz

Ubisoft, Watch Dogs: Legion‘ın 3 – 5 Eylül tarihleri arasında Xbox One, Xbox Series X | S, PS4, PS5, Windows PC, Epic Games Store ve Ubisoft Store’da ücretsiz oynanabileceğini duyurdu. Watch Dogs Legion bu hafta oynaması ücretsiz oldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Watch Dogs: Legion İnceleme


Watch Dogs Legion Oynaması Ücretsiz Oldu

Ubisoft, Watch Dogs: Legion’ın 3 – 5 Eylül tarihleri arasında oynaması ücretsiz olacağını duyurdu. Yakın gelecek Londra’sındaki her karakter hem tek oyunculu hem de çevrim içi modlarda Ücretsiz Hafta Sonu Denemesi sırasında örgütlenip oynanmaya hazır olacak.

Oyuncular, yerel barlarda dart oynamak ve çıplak el boksu dövüşlerine katılmak gibi tüm açık dünya etkinliklerine göz atabilecek ve aynı zamanda Londra Şehri ve Lambeth de dahil olmak üzere sekiz ilçenin yarısını keşfedebilecekler. Ayrıca oyuncular, Skye Larsen görevine kadar oyunun hikayesinde ilerleyebilecekler.

Mücadeleye devam etmek isteyen oyuncular, oyun ilerlemelerini kaydedecek ve Watch Dogs: Legion ile sezon kartı için belirli platformlarda indirimlerin keyfini çıkaracaklar:


İlginizi Çekebilir: Watch Dogs: Legion Bloodline İnceleme


Ücretsiz Çıkış Sonrası İçerikler

Ubisoft, tüm Watch Dogs: Legion oyuncuları için ücretsiz çıkış sonrası içeriğin kullanılabilirliğinin yanı sıra tek oyunculu ve çevrim içi modlarda sezon kartı sahiplerine sunulan yeni, özel içeriği ayrıntılı olarak açıkladı. Söz konusu detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Tüm Watch Dogs: Legion oyuncularının erişebildiği çıkış sonrası içerikler:

Sezon kartı sahiplerinin erişebildiği içerikler:

Peki siz Watch Dogs Legion bu hafta oynaması ücretsiz haberimiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version