Wasteland 3 Sistem Gereksinimleri (PC) – 2021

wasteland 3 sistem gereksinimleri

ınXile Entertainment tarafından ilk defa 1988 yılında piyasaya sürülen Wasteland’ın ikinci oyunu için 25 yıl beklemek zorunda kalmıştık. İyi haber şu ki, üçüncü oyun için bu kadar beklemeyeceğiz. İşte Wasteland 3 sistem gereksinimleri!


Başlamadan önce: The Witcher: The Nightmare of the Wolf Geliyor!


Wasteland 3 Sistem Gereksinimleri Neler?

1998 yılından bu yana popülerliğini sürdüren serinin genel özellikleri neler mi? İzometrik bakış açısı, sıra tabanlı savaş sistemi, CO-OP oynanış sistemi ve RPG elementleri. Konusu ise yaşanan nükleer felaket sonrası hayatta kalmaya çalışan insanları ele alıyor. İlk defa E3 2019 sırasında Xbox tarafından duyurulan yeni oyunun çıkış tarihi ise 18 mayıs 2020 olarak belirtildi.

Açıkça konuşmak gerekirse oyunun şu aşamada bile heyecan verici gözüktüğünü söyleyebilirim. Eğer benimle aynı görüşteyseniz oyunu oynayabilmek için aşağıdaki listede vereceğim bileşenlere ya da daha iyilerine ihtiyacınız olacak. Hadi göz atalım!


Göz Atın: Resmi Sayfa


Minimum Sistem Gereksinimleri

Yeni oyunu oynamak istiyorsanız en azından aşağıdaki donanım bileşenlerine ihtiyaç duyacaksınız. Bu, oyunu keyif alarak oynayabileceğiniz en düşük bileşenleri içerir.

İşlemci: Intel Core i3-2120 | AMD Phenom II X4 960T

Grafik İşlemci: GeForce GTX 750 Ti | Radeon RX 460

Bellek:  8 GB RAM

Depolama: 22 GB

Not: Önerilen Sistem Gereksinimleri belirtilmemiş durumda.


Peki ya siz yeni oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu nasıl buldunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden Wasteland 3 hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı merakla bekliyoruz!

Exit mobile version