Warzone Mobile Day Zero Etkinliği Duyuruldu

Gelsin ödüller!

Warzone Mobile Day Zero Etkinliği Duyuruldu

Warzone Mobile çıkış tarihi, Şubat ayı içerisinde yapılan duyuru ile 21 Mart 2024 olarak duyurulmuştu. Bunun çıkışını zaman sınırlı bir etkinlik ile yapmaya karar vermiş olan Activision, Warzone Mobile Day Zero etkinliği duyurusunda bulundu.


İlginizi Çekebilir: Warzone Mobile Çıkış Tarihi Sonunda Belli Oldu


Etkinlik boyunca herhangi bir modu oynadığınızda ve belirli bölgelerdeki Event Action’ları tamamladığınızda, Event Point’ler kazanacaksınız. Bahsi geçen eylemler Supply Box açmadan bir oyuncuyu öldürmeye, kontrat tamamlamaktan Buy Station’lardan eşya almaya ve Killstreak kullanmaya kadar değişiyor.

Warzone Mobile Day Zero Etkinliği

 

Battle Royale modunda da her eleme size puan kazandıracak. Bu noktada, düşmanları eleme sayınız ile karşılaştırıldığında, daha az elenmiş olmanız gerekiyor. Day Zero tarafında ise aktif bölgelere periyodik olarak düşen özel Supply Drop’lar ile geleneksel Supply Box’a göre daha hızlı etkinlik puanı kazanabilmeniz mümkün olacak.

Resmi Call of Duty sayfasında belirtilene göre, etkinliğin başlaması ile ilk bölge aktif olacakmış. Sıradaki bölgeler ise topluluk etkinlik puanı kilometre taşları geride bırakıldığında aktif hale gelecekmiş.

Ödüller ise bireysel ve topluluk olarak ikiye ayrılıyor. İlk bölge tamamlandığında Gilded Devil King adıyla bir büyük bir etiket, ikinci bölge tamamlandığında animasyonlu bir kartvizit, üçüncü bölge tamamlandığında bir amblem, dördüncü ve beşinci bölgeler tamamlandığında Golden Flame X12 ve Heavy Thunder M4 silah şablonları ve altıncı bölge tamamlandığında da Golden Phantom Ghost operatör görünümü açılacak.

Bireysel ödüller ise şöyle;

Etkinlik sırasında kazanacağınız bütün ödülleri, konsollar ve PC için yayınlanmış olan Warzone ve Modern Warfare 3 oyunlarında kullanabileceksiniz.

Exit mobile version