Warcraft Arclight Rumble Resmi Olarak Duyuruldu

Warcraft da mobile geliyor!

Warcraft Arclight Rumble Resmi Olarak Duyuruldu

Yakın bir zaman önce yayınlanan bildirinin ardından, Warcraft Arclight Rumble Blizzard Entertainment tarafından resmen duyuruldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo Immortal Sistem Gereksinimleri Duyuruldu


Warcraft Arclight Rumble Nasıl Bir Oyun Olacak?

Oyun dünyasına adını kazımış olan markaların yolu artık mobil cihazlardan da geçiyor. Call of Duty ve Diablo derken, listeye şimdi de Warcraft eklendi. Daha çok Clash of Clans tarzı bir strateji deneyimi sunacak olan Warcraft Arclight Rumble, yakın bir zaman içerisinde beta testi ile oyuncuların karşısına çıkacak.

Android ve iOS için geliştirilmekte olan mobil oyun, zindanların ve baskınların olduğu kapsamlı bir tek oyunculu senaryo modunun yanı sıra görevleri arkadaşlarınız ile tamamlayabileceğiniz kooperatif desteği ve diğer oyuncular ile karşılaşabileceğiniz PvP de içerecek.

Verilen bilgilere göre, Alliance, Horde, Beast, Undead ve Blackrock ırkları kapsamında masaüstü oyunu dahil Warcraft evreninden altmıştan fazla karakter bulunacak. Öğrenmesi kolay ama ustalaşmasının büyük bir zevk vereceği Warcraft Arclight Rumble, mini koleksiyonlarından ordular oluşturduktan sonra başlarına Grommash Hellscream ve Jaina Proudmoore dahil önemli Warcraft karakterlerini lider olarak atayabileceksiniz.

Blizzard Entertainment, yetmişten fazla görevin bulunduğu tek oyunculu modun içeriğindeki her bir görevin kendisine özgü bir bölgesinin, ufak tefek stratejik bulmacalarının ve benzersiz meydan okumalarının olacağını söylüyor. Ne var ki bu meydan okumaların üstesinden gelebilmek için, taktiklerinizi gerçek zamanlı olarak gözden geçirmeniz gerekecek.

Öte yandan, tek oyunculu modun dışında zindanlara girebilmek de mümkün olacakmış. Aynı görevler gibi, bu zindanların da kendilerine özgü meydan okumalarının olacağı söyleniyor.

Aynı Diablo Immortal gibi, Warcraft Arclight Rumble oyununda da Guild’lere katılabileceksiniz. Bu sayede, komutanınız ile iletişime geçerek, maceralarınızı ve toplu ödüller için yapacağınız çalışmayı planlayabileceksiniz. Oyunu normal bir şekilde oynayarak kazanacağınız krediler koleksiyonunuza yeni eklemeler yapıp da seviye atlayabilmeniz mümkün olacak. Tercihen bu eklemeleri oyun içi mağazadan yapacağınız satın alımlar ile de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Şimdilik net bir tarih verilmiyor olsa da, beta testinin yakın bir zamanda başlayacağı söyleniyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version