Wanted: Dead için Otuz Dakikalık Oynanış Videosu

Oyunla ilgili birçok özellik gösteriliyor...

Wanted Dead için Otuz Dakikalık Oynanış Videosu

Soleil tarafından geliştirilen ve 110 Industries tarafından da yayınlanacak olan Wanted: Dead, 2021 yılının Ekim ayı içerisinde duyurulmuştu. 14 Şubat 2023 tarihinde çıkması beklenen oyun için otuz dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök Savaş Mekanikleri Videosu Yayınlandı


Dead or Alive ve Ninja Gaiden yaratıcılarının elinden çıkacak olan Wanted: Dead, kılıç ve makineli tüfekler ve bomba atarlar olmak üzere silah kullanımının bir arada olduğu bir oyun olarak karşımıza çıkacak.

Hikaye, büyük bir şirket komplosunu ortaya çıkartma görevinde olan Hong Kong polis ekibinin etrafında dönüyor. Teğmen Hannah Stone rolünde olup, paralı askerler, çete üyeleri ve özel askeri girişimciler ile mücadele edeceğiz. Düşük teknolojili ve geçmişin gelecek öngörüsü (retro futurism) ile oluşturulmuş bir dünyada geçen Wanted: Dead’ın oynanışında bizi çok çeşitli silahlar ile seksenden fazla farklı bitiriş hareketi bulunacak.

Wanted: Dead, Otuz Dakikalık Oynanış Videosu ile Karşımızda

IGN tarafından yayınlanan yarım saatlik oynanış videosunda, oyunun başlangıç safhasını görüyoruz. Yavaş çekim anları, sıyrılma hareketleri gibi çatışma yeteneklerinin yanı sıra, takım arkadaşlarımıza emirler verebiliyoruz. Ayrıca el bombalarını ve yetenek ağacını ve düşmanların saldırı motiflerini değiştirecek uzuv kesme mekaniğini de görme fırsatımız oluyor.

Wanted: Dead Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version