Vampire Survivors Animasyon Dizi Uyarlaması Geliyor!

Kaos şimdi de televizyon ekranına geliyor...

BAFTA Oyun Ödülleri 2023’te Elden Ring ve God of War Ragnarök gibi hayli dişli rakiplerini geride bırakarak ‘En İyi Oyun’ ödülünü alan Vampire Survivors animasyon dizi uyarlaması ile de karşımıza çıkacak.


İlginizi Çekebilir: Twitter Süper Mario Kardeşler Filmi Skandalı ile Gündemde


Poncle (Luca Galante) tarafından PC, Xbox One ve Xbox Series ve mobil cihazlar için geliştirilmiş olan Vampire Survivors, Ekim ayında satışa sunulmuştu. Otomatik olarak saldırıda bulunan bir karakteri yönettiğimiz oyundaki amacımız, üstümüze dalga dalga akan düşmanlara karşı olabildiğince uzun süre dayanmaya çalışarak, yeni karakterler, silahlar ve sonraki seanslar için eserler bulmak.

Kısa sürede büyük bir başarı sağlayan ve oyunculara arasında bağımlılık haline gelen oyunun farklı medyalarda karşımıza çıkması, elbette kaçınılmazdı ve beklenen de oldu.

ra6BQJ.0

Vampire Survivors Animasyon Dizi Uyarlaması İçin Düğmeye Basıldı

Deadline sitesinde yer alan habere göre, Vampire Survivors animasyon dizi uyarlaması için düğmeye basıldı. Derek Kolstad (John Wick), Dmitri M. Johnson (Sonic the Hedgehog) ve Mike Goldberg (eski APA ortağı) tarafından kurulmuş olan Story Kitchen ve Poncle arasında imzalanan işbirliği netincesinde çalışmalarına başlanan uyarlama için herhangi bir yayın platformu ve tarihi belli değil. Halihazırda da senarist arayışı devam ediyormuş.

Vampire Survivors oyunundaki en önemli şeyin hikâye olduğunu ve bu nedenle bir animasyon dizisinde hayat bulacağını görmenin bir rüyanın gerçekleşmesi gibi olduğunu söyleyen Luca Galante, deneyimli ve yetenekli insanlarla ortaklık yapmanın harika olduğunu da sözlerine ekledi.

Exit mobile version