Valorant Kapalı Beta Tarihi Belli Oldu

Riot Games FPS piyasasına tutunabilecek mi?

Valorant Kapalı Beta Tarihi Belli Oldu

League of Legends yapımcısı Riot Games‘in yaptığı taktiksel nişancı oyunu Valorant kapalı beta sürecine giriyor. Kapalı betaya sadece Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Rusya ve Türkiye bölgelerinden oynayan oyuncular erişim sağlayabilecek. Sadece bu bölgelerden birinde olmanız kapalı betaya katılmanız için yeterli değil.


İlginizi Çekebilir: Mount & Blade II: Bannerlord Hileleri (PC)


Valorant Kapalı Beta Erişimi Nasıl Elde Edilir? 

Riot Games ve Twitch‘in yaptığı iş birliği ile Valorant kapalı betada oynama şansı elde edebileceksiniz. Öncelikle bir Riot hesabı ve Twitch hesabına sahip olmalısınız. Bu hesaplarınızı birbirlerine bağladıktan sonra Twitch tarafından belirlenmiş Valorant yayınlarını izlemeniz gerekiyor.

Bu yayınları izleyerek kapalı betaya katılım sağlama şansı elde edebileceksiniz. Bu yayınları izlemeniz size kesin olarak kapalı betaya erişim şansı sağlamayacak. Eğer kapalı betaya katılım hakkı sağlarsanız bunu Twitch sayfanızdaki bildirimler sekmenize gelen mesajdan anlayabilirsiniz.

Valorant Kapalı Betaya Ne Zaman Girecek?

Valorant beta sürecine 7 Nisan’da giriyor. Twitch canlı yayınlarını takip ederek kapalı betaya erişim şansı sağlayabilirsiniz.

Oyunun kapalı betadan açık betaya ne zaman geçeceğiyle ilgili Riot Games tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak çoğu oyun tam sürüm çıkış tarihinden yaklaşık bir ay önce ve o ay içindeki haftalarda açık beta sürecine giriyor. Riot, oyunun tam sürümünün yaz aylarında piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. O yüzden çok uzun beklemeyeceğiz.

Riot ayrıca kapalı beta sürecine katılan oyunculara teşekkür etmek için güzel bir hediye vermeyi planlıyor. Kapalı beta süresince oyun mağazasında harcayacağınız Valorant Puanları tam sürümle birlikte hesabınıza %20 bonusla birlikte geri yüklenecek.

Hala bir Riot hesabına sahip değilseniz buraya tıklayarak üye olarak kapalı beta şansı elde edebilirsiniz.

Exit mobile version