Uplay’de 3 Oyun Ücretsiz Oldu! Kaçırmayın

Ubisoft ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor.

Ubisoft, Uplay üzerinden 3 oyunu ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. Bu oyunları 5 Mayıs tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilir ve sınırsız bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. Peki hangi oyunlar ücretsiz olarak veriliyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Mafia 3 Bu Hafta Oynaması Ücretsiz!


Uplay’de 3 Oyun Ücretsiz

Ubisoft, Uplay üzerinden Assassin’s Creed 2, Child of Light ve Rayman Legends’ı ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. Bu oyunları 5 Mayıs tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilir ve sınırsız bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. Üç oyun 5 Mayıs TSİ 21:00’a kadar ücretsiz olmaya devam edecek.

Assassin’s Creed 2 için burayı, Child of Light için burayı ve Rayman Legends için ise burayı tıklayarak ilgili sayfalara ulaşabilir ve oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

3 ücretsiz oyun

Assassin’s Creed 2: Rönesans İtalya’sında, Giovanni ve Maria Auditore’nin oğlu olarak dünyaya gelen Ezio, 17 yaşına kadar Floransalı üst sınıf bir ailenin üyesiydi. Ancak yıl 1476’ya geldiğinde her şey farklı olacaktı. Bankacının oğlu, içindeki yeteneği keşfedecekti. Meşhur Ezio Auditore da Firenze’yi yaşa. Suikastçının yöntemlerini öğren ve ailene ihanet edenlerden intikamını al.

Child of Light: Lemuria Krallığı umutsuzluk içindedir. Kara Kraliçe Güneş’i, Ay’ı ve yıldızları çalmıştır. Siz Aurora, ruhu Lemuria Krallığı’na getirilen temiz kalpli, genç bir prenses olarak oynuyorsunuz.

Göreviniz üç ışık kaynağını geri almak, Kara Kraliçe’yi yenmek ve Lemuria Krallığı’nı iyileştirmek. Lemuria tecrübeniz sırasında dost canlısı perilerden gnome’lara, vahşi kurtlardan karanlık ejderhalara, unutamayacağınız karakterlerle tanışacaksınız.

Rayman Legends: Rayman, Barbara, Globox ve Teensies geniş bir ormanın içinde yol alırken birbirinden güzel tabloların bulunduğu gizemli bir çadır keşfeder. Yakından baktıklarında her bir resmin mistik bir dünyaya ait hikâyeler anlattığını görürler. Ortaçağ’a ait bir resmi incelerken birdenbire resmin içine çekilirler ve macera başlar.


İlginizi Çekebilir: Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands Ücretsiz Oldu!


Peki ya siz Ubisoft’un bizlere sunduğu 3 ücretsiz oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version