Uplay’de 2 Assassin’s Creed Turu Ücretsiz Oldu!

Korona günlerinde tarihe bir adım daha yaklaşın.

Ubisoft, Uplay üzerinden 2 oyunu ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. Bu oyunları 21 Mayıs 21:00’a kadar kütüphanenize ekleyebilir ve sınırsız bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. Peki hangi 2 oyun ücretsiz olarak veriliyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: GTA 5 Ücretsiz Oldu! Hemen İndir


Uplay’de 2 Oyun Ücretsiz

Ubisoft, Uplay üzerinden Assassin’s Creed Odyssey ile Assassin’s Creed Origins’in Discovery Tour modlarını ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. Bu oyunları 21 Mayıs tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilir ve sınırsız bir şekilde Discovery Tour modlarını deneyimleyebilirsiniz. İki oyun 21 Mayıs TSİ 21:00’a kadar ücretsiz olmaya devam edecek.

Assassin’s Creed Odyssey için burayı, Assassin’s Creed Origins için ise burayı tıklayarak ilgili sayfalara ulaşabilir ve oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

2 Oyun Ücretsiz

Discovery Tour: Ancient Greece: Klasik Yunan dünyasını canlı bir müzedeymişçesine deneyimle. 29 ayrı bölgeye seyahat et ve felsefe, ünlü şehirler, gündelik hayat, savaş ve mitoloji olmak üzere 5 farklı temadaki turlarda yüzlerce istasyonu keşfederken Antik Yunan tarihinin derinliklerine dal.

Discovery Tour: Ancient Egypt: Ptolemaic Mısır’ın güzel dünyasında özgürce gezmenize olanak sağlar. Hayatı, alışkanlıkları ve gelenekleri hakkında daha fazla şey öğren, ya da tarihçilerin ve Eski Mısır Bilimcilerinin düzenlediği 75 uygun tarihi turdan birine seni katmalarına izin ver.

Ubisoft Hakkında: Ubisoft, Ubisoft Entertainment (ya da eski adıyla Ubi Soft) Fransız video oyun geliştiricisi ve yayımcısıdır. Kısmen Amerikalı Electronic Arts ile ortaktır, fakat yine de Electronic Arts firmasından bağımsız olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda 2008 yılı itibarıyla Ubisoft firması Avrupa’nın 3. büyük video oyun ve yapımcı firması seçilmiştir.

Tom Clancy’s The Division ve Far Cry Primal oyunları 2016 yılının ilk çeyreğinde Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satılan iki oyun olmuştur. Bu satışlarıyla 2016 yılının başında en başarılı oyun şirketi unvanını kazanmıştır.

Guillemot ailesinin 5 kardeşi bilgisayar oyunu yayımcısı olarak 1986 yılında Fransa’da Ubisoft’u kurdu. İlerleyen süreçte Ubisoft gelişti Electronic Arts, Sierra On-Line gibi firmalarla anlaşma yaparak gelişmeye başladı ve Amerika Birleşik Devletleri, ingiltere gibi ülkelerin pazarlarına da girmeye başladı. 1990 yılında Ubisoft Montreal adlı bir stüdyo açtı ve burası Ubisoft’un genel merkezi oldu.


Peki ya siz Ubisoft’un bizlere sunduğu 2 ücretsiz oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version