Uncharted: Hırsızlar Mirası Çıkış Fragmanı Yayında

Nathan Drake ve Chole Frazer yeni nesil için geri dönüyorlar!

Uncharted Hırsızlar Mirası Çıkış Fragmanı Yayında

Geri sayım devam ederken, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu çıkış fragmanı yayınlandı. Eğer serinin son iki oyununu henüz oynamamışsanız, sizleri oldukça kaliteli bir sinematik macera bekliyor diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Filminin Uçak Sahnesi Yayınlandı


Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu paketinin PlayStation 5 için çıkışı yaklaşıyor. Aralık ayının başlarında PlayStation sayfası üzerinden paylaşılan detaylara göre, 28 Ocak 2022 Cuma günü Sony konsolu için satışa sunulacak. İlerleyen zaman zarfında ise PC (Epic Games Store ve Steam) kullanıcılarıyla buluşacak.

PlayStation mağazasında 439 TL fiyat etiketiyle ön-siparişe açılmış olan Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu için, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Uncharted: Kayıp Miras veya Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras dijital paketi sahibi olan PlayStation kullanıcılarına 90 TL karşılığında PlayStation 5 versiyonuna yükseltme imkanı sunulacak. PlayStation Plus üzerinden Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyununu edinmiş olan kullanıcılar, bu imkandan yararlanamayacaklar. En azından şimdilik.

Koleksiyon paketinin PlayStation 5 versiyonu, üç farklı görsel mod seçeneği ile gelecek. Bunlardan Fidelity modunda, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras oyunları 4K çözünürlükte 30 FPS akıcılığında oynanabilecek. Performance modu 60 FPS akıcılık sunacak iken, Performance+ modu ise 1080 çözünürlükte 120 FPS akıcılık deneyimi mümkün olacak.

Son olarak, ne Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ne de Uncharted: Kayıp Miras için çok oyunculu modlar bu pakete dahil değil. Diğer bir deyişle, sadece ana senaryo modlarını oynayabileceksiniz.

PlayStation Youtube kanalında yayınlanan çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Çıkış Fragmanı Nasıl Olmuş?

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Hakkında

Son macerasının üzerinden birkaç yıl geçen emekli servet avcısı Nathan Drake, hırsızlar dünyasına geri dönmek zorunda kalır. Drake’in öldüğü sanılan kardeşi Sam, canını kurtarmak için Drake’ten yardım istemek üzere yeniden ortaya çıkarak ona reddedemeyeceği bir macera teklifinde bulunduğunda kader de çağrısını yapar. Drake’in bu en büyük macerası onun fiziksel sınırlarını, kararlılığını ve en nihayetinde sevdiklerini kurtarmak için neleri feda etmeye hazır olduğunu sınayacak.

Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan kenti Libertalia’yı bulmak üzere yola koyulacak. Avery’nin servetinin peşinde çıktıkları bu yolculuk onları orman adalarından uzak şehirlere ve oradan da karla kaplı tepelere götürecek olan dünya çapında bir maceraya dönüşecek.

Uncharted: Kayıp Miras Hakkında

Chloe Frazer, kadim bir eseri kurtarmak ve acımasız bir savaş çığırtkanından uzak tutmak için ünlü paralı asker Nadine Ross’dan yardım almalı ve Ganesh’in Altın Fildişi’ni bulmak üzere Hindistan’ın Batı Gat dağlarına gitmelidir. Chloe, şimdiye kadarki bu en büyük yolculuğunda geçmişiyle yüzleşmeli ve kendi mirasını bırakmak için neleri feda edeceğine karar vermelidir.

 

Exit mobile version