Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC için Ekim’de Çıkacakmış

Artık çıksın hemen...

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC için Ekim'de Çıkacakmış

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC tarihi bir kez daha sızdırıldı. Görünüşe göre daha önceden haberdar olduğumuz Ekim tarihi doğru gibi. Ayrıca Epic Games Store üzerinden ön-sipariş ile alacaklara da özel bir Fortnite hediyesi verilecek. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Uncharted 4 Yönetmeni Yeni Stüdyo Kurdu


Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC çıkış tarihi halen resmi olarak belirlenebilmiş değil. Geçtiğimiz yılın Eylül ayı içerisinde duyurulmuş ve bu yılın Ocak ayında PlayStation 5 için çıkmış olan paket Epic Games Store ve Steam versiyonları için, bu zamana kadar yaşanan sızıntılar ile farklı farklı tarihlerin verildiğini görmüştük. Ne yazık ki Sony Interactive Entertainment veya Naughty Dog tarafından bir açıklama gelmediğinden dolayı, gönül rahatlığı ile takvimimize işaret koyamıyoruz.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC için Ekim’de Mi Çıkacak?

Bir hatırlatma yapmak gerekirse, Haziran ayı içerisinde SteamDB sitesindeki Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu sayfasında daha önceden belirtilen 15 Temmuz 2022 tarihi 19 Ekim 2022 olarak değiştirilmişti. Epic Games Store üzerinde ortaya çıkan ama daha sonradan kaldırılan tarih ise yine buna işaret etti. Görünüşe göre koleksiyon paketi gerçekten de Ekim ayı içerisinde PC kullanıcıları ile buluşacak.

Çıkış tarihine ek olarak, açıklama kısmında yer alan bir diğer detaya göre de Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu bu ay içerisinde ön-siparişe açılacakmış. Eğer çıkışından önce satın alırsanız, Sully’nin deniz uçağına benzer bir planöre sahip olabileceksiniz.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Hakkında

Son macerasının üzerinden birkaç yıl geçen emekli servet avcısı Nathan Drake, hırsızlar dünyasına geri dönmek zorunda kalır. Drake’in öldüğü sanılan kardeşi Sam, canını kurtarmak için Drake’ten yardım istemek üzere yeniden ortaya çıkarak ona reddedemeyeceği bir macera teklifinde bulunduğunda kader de çağrısını yapar. Drake’in bu en büyük macerası onun fiziksel sınırlarını, kararlılığını ve en nihayetinde sevdiklerini kurtarmak için neleri feda etmeye hazır olduğunu sınayacak.

Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan kenti Libertalia’yı bulmak üzere yola koyulacak. Avery’nin servetinin peşinde çıktıkları bu yolculuk onları orman adalarından uzak şehirlere ve oradan da karla kaplı tepelere götürecek olan dünya çapında bir maceraya dönüşecek.

Uncharted: Kayıp Miras Hakkında

Chloe Frazer, kadim bir eseri kurtarmak ve acımasız bir savaş çığırtkanından uzak tutmak için ünlü paralı asker Nadine Ross’dan yardım almalı ve Ganesh’in Altın Fildişi’ni bulmak üzere Hindistan’ın Batı Gat dağlarına gitmelidir. Chloe, şimdiye kadarki bu en büyük yolculuğunda geçmişiyle yüzleşmeli ve kendi mirasını bırakmak için neleri feda edeceğine karar vermelidir.

Exit mobile version