Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Detayları Açıklığa Kavuştu

Japon teknoloji devi ağzındaki baklaları çıkarttı...

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Detayları Açıklığa Kavuştu

Merak edilen Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu detayları sonunda ortaya çıktı. Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation sayfasında paylaşılan detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Xbox Game Pass Rakibi Üzerinde Çalışıyor!


Bildiğiniz gibi Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen PlayStation Showcase 2021 sunumu sırasında duyurulmuştu. Sonrasında yeni bir resmi haberini alamadığımız bu paket ile ilgili olarak, geçtiğimiz haftalarda yaşanan gelişmelere bağlı olarak çok oyunculu modun devreden çıkartılacağı ortaya çıkmış ve çıkış tarihinin de 4 Mayıs 2022 olabileceği iddia edilmişti.

Epic Games Store ve Steam üzerinden resmi sayfaların açılması sonrasında ise, gözler Sony Interactive Entertainment cephesine dönmüştü. Japon teknoloji devinin koleksiyon paketi ile ilgili yeni resmi bilgileri ne zaman bizlerle paylaşacağı merak ediliyordu ki, yayınlanan yeni bir fragman ve PlayStation sayfası üzerinden yapılan yeni paylaşım ile birçok yeni detay gün yüzüne çıktı.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Detayları Ortaya Çıktı

Belirtilene göre Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, PlayStation 5 için 28 Ocak 2022 tarihinde satışa sunulacak. PC kullanıcılarının ise şimdilik çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri bilgileri için bir süre daha beklemeleri gerekecek.

Koleksiyon paketinin PlayStation 5 versiyonu, üç farklı görsel mod seçeneği ile gelecek. Bunlardan Fidelity modunda, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Kayıp Miras oyunları 4K çözünürlükte 30 FPS akıcılığında oynanabilecek. Performance modu 60 FPS akıcılık sunacak iken, Performance+ modu ise 1080 çözünürlükte 120 FPS akıcılık deneyimi mümkün olacak.

Peki oyunun PlayStation 5 versiyonu teknik anlamda ne gibi iyileştirmeler ile geliyor? SSD sayesinde yükleme sürelerinin önemli ölçüde kısalacak olmasının yanı sıra, Spatial 3D Audio ve DualSense kolunun dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyicileri de desteklenecek.

Hem dijital hem de kutulu olarak satışa sunulacak olan Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PlayStation mağazası üzerinden 439 TL fiyat etiketi ile ön-siparişe açılmış durumda. Eğer her iki oyunun PlayStation 4 versiyonuna sahipseniz, PlayStation 5 versiyonuna belirli bir ücret karşılığında yükseltebilmeniz mümkün olacak. Ne var ki bunun içi 10 dolar / euro ödemeniz gerekecek. Bununla birlikte, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyununu PlayStation Plus vasıtası ile edinen oyuncular için herhangi bir yükseltme imkanı sunulmayacak.

Son olarak, daha önceden ESRB tarafından yapılan derecelendirmede de değinildiği üzere, her iki oyunun çok oyunculu modları bu pakete dahil olmayacak. Diğer bir deyişle, sadece ana senaryo modlarını oynayabilmeniz mümkün olacak.

Exit mobile version