Uncharted Fortnite İşbirliği Bu Ay Başlayabilir

Hazine avına Fortnite ile devam mı?

Uncharted Fortnite İşbirliği Bu Ay Başlayabilir

Sızdırılan bilgiye göre, Uncharted Fortnite işbirliği için hazırlık yapıyormuş gibi görünüyor. Nathan Drake ve arkadaşları oyun serisinin ardından başka bir maceraya atılacaklar. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Naughty Dog Uncharted Serisini Devam Ettirmek İstiyor


Battle Royale oyunları arasında adından çok söz ettiren iki tanesinden birisi olan Fortnite, çıkışı ile kısa sürede oyuncular arasında popüler hale gelmişti. Epic Games şirketinin para basma makinesi diyebileceğimiz oyun, zaman içerisinde ünlü markalar ile yapılan işbirlikleri ile hem oyun hem de dizi-film sektöründeki ünlü karakterleri dünyasına davet etmişti. Bu vesile ile oyuncular, hayranı oldukları Aloy, Lara Croft, Kratos, Mike Lowray, Venom, Master Chief, Rick Grimes, Chris Redfield, Jill Valentine ve daha birçok karakter ile farklı bir ortamda yeniden buluşmanın fırsatını bulmuşlardı.

Uncharted Fortnite İşbirliği İddiası

Bu işbirliklerinin tam gaz devam edeceğine kesin gözüyle bakar iken, listeye Nathan Drake ve arkadaşları da eklenecek gibi görünüyor. En azından yakın bir zaman önce yaşanan sızıntıya bakılır ise durum buna işaret ediyor. Tabii ki son söz için Epic Games ve Sony Interactive Entertainment tarafından yapılacak olan açıklamayı beklemek en doğrusu olacak.

Bu gelişmenin kaynağı ise Egyptian_Leaker. Kendisi sızıntı ve veri madenciliği konusunda itibar kazanmış olup, Uncharted Treasure Map (Uncharted Hazine Haritası) ile ilgili henüz kullanıma alınmamış bir haftalık meydan okumayla ilgili bir paylaşımda bulundu. Bu gelişmenin ardından, Fortnite sızıntıları ile isim yapmış olan HYPEX ise bahsi geçen haritanın görüntüsüne ulaşmayı başarmış.

Bahsi geçen haftalık etkinliğin 17 Şubat 2022 tarihinde başlaması bekleniyor. Bu etkinlikte bize verilecek olan haritayı kullanarak, içeriğinde dört efsanevi silah, dört sağlık, sürüsüne bereket cephane ve 100 Altın olan büyük hazine sandığına ulaşmaya çalışacağız.

Bildiğiniz gibi bu ay içerisinde Uncharted filmi de vizyona girecek. Diğer bir deyişle, Nathan Drake ağabeyimiz ile dolu dolu bir ay bizi bekliyor diyebiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Nathan Drake ve arkadaşlarının Fortnite oyununa olası dahil oluşları iyi olur mu? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version