Uncharted Filminin Yeni Fragmanı Yayında

Gemiler uçuyordu!

Uncharted Filminin Yeni Fragmanı Yayında

Önümüzdeki yılın beklenen filmleri arasında yer alan Uncharted ile buluşmaya olan zaman gittikçe yaklaşıyor. İlk duyurusundan bu yana sürekli yönetmen sıkıntıları yaşayan ve bu bağlamda da çekimlerinin başlanması geciken filmi, 18 Şubat 2022 Cuma sinemalarda izleme zevkine varacağız. Bizleri aksiyona boğacak olan Uncharted filminin yeni fragmanı da bugün itibarıyla yayınlandı. Seyir zevki bir hayli yüksek olan fragmanı kaçırmamanızı öneriyoruz.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Filminin Fragmanı Yayınlandı!


Hikaye olarak Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyunundan fazlaca esinlenilen, ama seri oyunları için bir çıkış noktası olacak filmin başrol koltuğunda, yakın bir zaman önce ülkemizde de büyük bir gişe rekoru kıran Spider-Man: No Way Home filmin başrolünde olan Tom Holland bulunacak.

Bildiğiniz gibi Ekim ayı içerisinde ilk fragman ile bizleri nasıl bir maceranın beklediğini görmüştük. Tabana kuvvet aksiyon ve macera hissiyatını yaşatacak bir filmin bizi beklediği her halinden belliydi. Bunlara ek olarak, serideki oyunlardan esinlenilmiş sahneler de bulunuyordu. Mesela üçüncü oyunun ünlü uçak sahnesi de bunlardan bir tanesiydi.

Uncharted Filminin Yeni Fragmanı Muazzam Görünüyor

Bugün ise, hemen aşağıdan izleyebileceğiniz yeni bir fragman daha yayınlandı. Toplamda iki buçuk dakika uzunluğunda olan tanıtım sırasında, Nathan Drake ve Victor Sullivan karakterlerinin arasındaki nükteli ve fiili iletişimi net bir şekilde görebilmek mümkün oluyor. Üçüncü oyundaki bar sahnesinin bir benzerine ek olarak, seri oyunlarında olmayan sahneler de görülebiliyor.

Yeni Uncharted fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer’ın oturduğu filmde, Tom Holland ve Mark Wahlberg dışında Tati Gabrielle (Braddock) ve Sophia Ali (Chloe Frazer) ve Antonio Banderas gibi önemli bir isim daha bulunuyor. Henüz filmdeki ismi açıklanmamış olsa da, ünlü İspanyol oyuncu elinde daha fazla kaynağı olan rakip hazine avcısı rolünde olacak.

Duyurulduğu zamandan bu yana sürekli erteleme ve yönetmen değişiklikleri ile gündeme gelen film için beklenen zamanın hızla yaklaşıyor oluşu, biz oyuncuların da fazlasıyla heyecanlanmasına neden oluyor. Bakalım oyun serisinin ardından sinema filmi de aynı başarıyı gösterecek mi?

 

Exit mobile version