Uncharted Filmi için Yeni Görüntüler Yayınlandı

Uncharted Filmi için Yeni Görüntüler Yayınlandı

Şu dönemlerde sinemaya gitmek adeta bir kumar olsa da 2021 yılında, yolumuzun üzerinde bir adet Uncharted filmi bulunuyor. Pek çok oyuncunun heyecanla beklediği bu film için bazı yeni görüntüler yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’ten Ne Kadar Kazandınız?


PlayStation oyuncularının göz bebeği olan Uncharted, yakın bir zamanda sinema filmi olarak karşımıza çıkacak. Eğer yeni filmi sabırsızlıkla bekliyorsanız, yeni görüntülere göz atın.

Uncharted Filmi Neler Sunacak?

Uncharted’ın resmi film hesabından paylaşılan görüntüler, tahmin edebileceğiniz üzere bizleri detaya boğmuyor. Öte taraftan Uncharted oyunlarında karşılaştığımız atmosferin burada da başarılı bir şekilde uygulandığını görmek, heyecan verici.

Tam dört adet görüntünün yer verildiği bu paylaşımda, filme dair kritik detaylara yer verildiğini tahmin ediyorum. Evet, sadece tahmin edebiliyorum çünkü emin olmak pek de kolay değil.

Her halükarda endişelenmenize gerek yok çünkü Uncharted filmi 16 Temmuz 2021 tarihinde sevenleri ile buluşacak. Hemen bel bağlamadan önce pandemi nedeni ile bazı gecikmelerin yaşanabileceğini göz önünde tutun.


Senaryo Övgülere Boğuldu

Tom Holland tarafından yapılan açıklamalarda Uncharted filminin senaryosu “Şimdiye kadar okuduğum en iyi senaryolardan birisi.” olarak tanımlandı. Bu da filmin heyecanını artıran bir açıklama oldu.

Exit mobile version