Uncharted Filminin Uçak Sahnesi Yayınlandı

Uçtu, uçtu, Nate uçtu!

Uncharted Filminin Uçak Sahnesi Yayınlandı

Sony Pictures, bizlere bir sürpriz yaparak Uncharted filminin uçak sahnesi ile karşımıza çıktı. Kesintisiz olarak yayınlanmış olan bu sahneyi, haberimizindan izleyebilirsiniz. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Detayları Açıklığa Kavuştu


Oyuncular olarak Uncharted filminin vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Eğer tekrardan bir aksilik olmaz ise, 18 Şubat 2022 tarihinde vizyona girmiş olacak. Hikaye olarak Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyunundan fazlaca esinlenilen, ama seri oyunları için bir çıkış noktası olacak filmin başrol koltuğunda, yakın bir zaman önce ülkemizde de büyük bir gişe rekoru kıran Spider-Man: No Way Home filmin başrolünde olan Tom Holland oturuyor olacak.

Konu olarak beş yüz yıl önce Ferdinand Magellan tarafından kaybedilen bir serveti kurtarmak için Sully (Mark Wahlberg), Nate (Tom Holland)’i işe alıyor. Ne var ki soygun işi olarak başlayan olaylar, Moncada’nın (Antonio Banderas) da devreye girmesi ile dünya turunun atılacağı bir ödül yarışına dönüyor. Nate ve Sully için beş milyar dolarlık büyük ödüle ulaşmanın yolu, ipuçlarını çözüp dünyanın en eski gizemlerini açığa çıkartmaktan geçiyor. Tabii ki sadece büyük ödülü değil, ana karakterimizin kayıp kardeşini de bulabilmeleri mümkün olacak.

Uncharted Filminin Uçak Sahnesi Büyüleyici Olmuş!

Yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer’ın oturduğu, kadrosunda Sophia Taylor Ali (Chloe Frazer) ve Bryan Cranston gibi isimlerin de yer aldığı film ile ilgili yeni bir video daha yayınlandı. Ne var ki bu video, bir fragmandan ziyade, kesintisiz bir sahne oluyor: Uncharted 3: Drake’s Deception oyunundan iyi tanıdığımız ve ne zaman oynasak aynı heyecanı yaratan uçak sahnesi.

Bildiğiniz gibi ana karakterimiz Nathan Drake, akıl hocasının kaçırılışının ardından onu kurtarabilmek için harekete geçiyordu. Bu bağlamda da Rubülhali Çölü’nü geçebilmek için havalanan bir kargo uçağına kaçak olarak giriyordu. Akabinde yaşanan silahlı çatışmalar sonrasında ise kargo uçağı, çölün tam ortasına düşüyordu. Filmdeki versiyonu ise tahmin edebileceğiniz üzere farklı. Öyle ki, bu defa Chloe ve Sully de uçakta bulunuyorlar. Lafı daha fazla uzatmadan, sizleri o muhteşem aksiyon ile dolu sahne ile baş başa bırakalım. Keyifli seyirler!

Exit mobile version