Uncharted Filmi için Son Fragman Yayınlandı

Aksiyon dur durak bilmiyordu...

Uncharted Filmi için Son Fragman Yayınlandı

Önümüzdeki ay vizyona girmesi beklenen Uncharted filmi için son fragman da yayınlandı. Aksiyonun yine dibine vurulan fragmanı, haberimizden Türkçe altyazılı olarak izleyebileceksiniz.


İlginizi Çekebilir: Uncharted: Hırsızlar Mirası Çıkış Fragmanı Yayında


Kısa sürede oyun dünyasının en ünlü karakterleri arasına katılmış olan Nathan Drake için yakın bir zamanda yeni bir macera daha başlayacak. Gündeme geldiği ilk zamanlardan sonra, uzun bir süreçte yönetmen sıkıntısı yaşayan beyaz perde uyarlaması, Venom yönetmeni Ruben Fleischer ile anlaşılması neticesinde kötü günleri büyük ölçüde geride bırakmıştı.

Her ne kadar COVID-19 salgını olumsuz yönde etkiye sebebiyet vermiş olsa da, 2021 yılının Ekim ayı içerisinde filmin çekimleri tamamlanmıştı. Bir süre öncesine kadar 18 Şubat 2022 tarihinde vizyona gireceği söylenmiş olan Uncharted için 11 Şubat 2022 Cuma gününü iple çekiyoruz. Yakın bir zaman önce de heyecanımızı bir üst seviyeye çıkartmak için son bir fragman daha yayınlandı.

Konu olarak beş yüz yıl önce Ferdinand Magellan tarafından kaybedilen bir serveti kurtarmak için Sully (Mark Wahlberg), Nate (Tom Holland)’i işe alıyor. Ne var ki soygun işi olarak başlayan olaylar, Santiago Moncada’nın (Antonio Banderas) da devreye girmesi ile dünya turunun atılacağı bir ödül yarışına dönüyor. Nate ve Sully için beş milyar dolarlık büyük ödüle ulaşmanın yolu, ipuçlarını çözüp dünyanın en eski gizemlerini açığa çıkartmaktan geçiyor. Tabii ki sadece büyük ödülü değil, ana karakterimizin kayıp kardeşini de bulabilmeleri mümkün olacak.

Uncharted Filmi için Yayınlanan Son Fragmanı Nasıl Olmuş?

Yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer’ın oturduğu, kadrosunda Sophia Taylor Ali (Chloe Frazer) ve Bryan Cranston gibi isimlerin de yer aldığı film ile ilgili olarak yayınlanan son fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Bir buçuk dakikalık bir uzunluğu olan fragmanda, ağırlıklı olarak önceden gördüğümüz sahneler ekranımıza geliyor olsa da, arada yeni birkaç sahnenin olduğu gözlerden kaçmıyor. Keyifli seyirler dileriz!

Ülkemizde Türkçe altyazı ve dublaj ve IMAX seçenekleri ile izleyebileceğiniz Uncharted filminin son fragmanını nasıl buldunuz? Vizyona girdiğinde gitmeyi düşünüyor musunuz? Yoksa evinizin rahatlığında izleyebilmek için dijital film izleme servislerine gelmesini mi bekleyeceksiniz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version