Uncharted Filmi Oyun Serisinden Sahneler İçerecek

Dünya genelindeki milyonlarca kişi tarafından heyecanla beklenen Uncharted filmi, önümüzdeki senenin başı itibarıyla vizyona girmeye hazırlanıyor. Kısa bir süre önce çıkan sızıntılara göre filmde Uncharted 3 ve Uncharted 4 oyunlarından birebir sahneler yer alacak.


Benzer İçerik: Netflix Eylül 2021 Dizileri ve Filmleri Belli Oldu


Uncharted Filmi, Oyundaki Sahnelerin Birebir Uyarlamasını İçerecek

Söz konusu şey bir oyunun filme uyarlanmış hali olduğunda, tabii ki de oyundan çeşitli sahnelerin yer almasını bekleyebilirsiniz. Öte taraftan Uncharted, görünüşe göre bu konuda biraz daha cömert davranmayı planlıyor.

Yeni bir sızıntıya göre filmde Uncharted 3: Drake’s Deception ve Uncharted 4: A Thief’s End ile birebir uyarlanan pek çok sahne ile karşılaşacağız. Örneğin kargo uçağına tutunma sahnesi, bunlardan birisi olacak.

Uncharted The Nathan Drake Collection ve Journey Ücretsiz Oluyor!

Başka Sahneler Yayınlanmıştı

Uncharted’ın resmi film hesabından paylaşılan görüntüler, tahmin edebileceğiniz üzere bizleri detaya boğmuyor. Öte taraftan Uncharted oyunlarında karşılaştığımız atmosferin burada da başarılı bir şekilde uygulandığını görmek, heyecan verici.

Tam dört adet görüntünün yer verildiği bu paylaşımda, filme dair kritik detaylara yer verildiğini tahmin ediyorum. Evet, sadece tahmin edebiliyorum çünkü emin olmak pek de kolay değil.


Tom Holland tarafından canlandırılacak olan Drake, 18 Şubat 2021 tarihinde macera severler ile buluşmaya hazırlanıyor. O zamana kadar çıkan gelişmelerden haberdar olabilmek için bizi takipte kalın.

Exit mobile version