Uncharted Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Serideki oyunları hatırlatan birçok sahneyi görebilmek mümkün!

Uncharted Filminin Fragmanı Sızdırıldı!

Resmi Uncharted filminin fragmanı sonunda yayınlandı. Kısa bir süre önce yaşanan sızıntının ardından, Sony cephesinden beklenen hamlenin fazla gecikmeyeceği tahmin ediliyordu ve öyle de oldu. Bakalım Tom Holland, Nathan Drake rolünü ne kadar başarılı bir şekilde icra edebilmiş? Detaylar haberimizde.

Bilhassa biz oyuncuların büyük bir merakla beklediği Uncharted filmi için vizyona giriş zamanı hızla yaklaşıyor. Eğer herhangi bir yeni aksilik olmaz ise, 18 Şubat 2022 tarihi itibarıyla hem sinemalarda hem de Netflix ile Sony Pictures arasında yapılan anlaşma ile dizi-film servisi üzerinden izleme zevkine varacağız.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Oyunları PC ve PlayStation 5 için Geliyor


Uncharted Filminin Fragmanı Aksiyonun Dibine Vuruyor

Hikaye olarak Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyunundan fazlaca esinlenilen, ama seri oyunları için bir çıkış noktası olacak filmin başrol koltuğunda Tom Holland bulunacak. Kadroda ayrıca Mark Wahlberg (Victor Sullivan), Tati Gabrielle (Braddok) ve Sophia Taylor Ali (Chloe Frazer) gibi isimler de bulunuyor.

Geçtiğimiz aylarda çekimleri tamamlanmış olan film için, geride bıraktığımız zaman zarfında Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyununu anımsatanların yanı sıra Nathan Drake’in takım elbise içinde olduğu birkaç görsel ve set arkası fotoğrafları yayınlanmıştı. Resmi vizyon tarihi için bekleyiş sürerken, bizleri daha sabırsızlandıracak ilk fragman ise Sony tarafından yapılan paylaşım ile karşımıza çıktı.

Görünüşe göre film boyunca, oyun serisine birçok atıfta bulunulacak Bunların başında ise, Uncharted 3: Drake’s Deception oyununun meşhur uçak sahnesi geliyor. Bildiğiniz gibi ana karakterimiz Nathan Drake, akıl hocasının kaçırılışının ardından onu kurtarabilmek için harekete geçiyordu. Bu bağlamda da Rubülhali Çölü’nü geçebilmek için havalanan bir kargo uçağına kaçak olarak giriyordu. Akabinde yaşanan silahlı çatışmalar sonrasında ise kargo uçağı, çölün tam ortasına düşüyordu.

Bahsi geçen sahnenin dışında, Samuel Drake adı geçer iken Kaptan Avery’nin korsan gemisi ve Uncharted 2: Among Thieves oyununda Elena ve kameraman arkadaşı Jeff’ten ayrıldıktan sonra Chloe ile ilerlediğimiz kısımlar ve Madagaskar adası dahil serideki oyunlardan birçok noktayı anımsatan sahneleri görebilmek mümkün oluyor. Bununla birlikte, Antonio Banderas da elinde daha fazla kaynağı olan rakip hazine avcısı rolünde olacak.

Duyurulduğu zamandan bu yana sürekli erteleme ve yönetmen değişiklikleri ile gündeme gelen film için beklenen zamanın hızla yaklaşıyor oluşu, biz oyuncuların da fazlasıyla heyecanlanmasına neden oluyor. Bakalım oyun serisinin ardından sinema filmi de aynı başarıyı gösterecek mi? Gelişmeleri yakından takipte olacağız.

Peki siz yayınlanan tanıtım fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? İzlemek için sabırsızlanıyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version