Uncharted Devam Filmi Geliyor

Nate ve Sully için yeni macera başlıyor!

Victor ‘Sully’ Sullivan aktörü Mark Wahlberg tarafından yapılan açıklama ile Uncharted devam filmi ile ilgili çalışmaların başladığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Nintendo ve Sony El Ele Verdi: The Legend of Zelda Filmi Geliyor!


Arad Productions, Atlas Entertainment, Columbia Pictures ve PlayStation Productions iş birliğinde hazırlanan ve Sony Pictures Releasing yayıncılığında 2022 yılının Şubat ayında vizyona girmişti. Hikaye olarak beş yüz yıl önce Ferdinand Magellan tarafından kaybedilen bir serveti kurtarmak için Sully (Mark Wahlberg) ve Nate (Tom Holland) ikilisi işe girişiyorlardı. Ne var ki soygun işi olarak başlayan olaylar, Santiago Moncada’nın (Antonio Banderas) da devreye girmesi ile dünya turunun atılacağı bir ödül yarışına dönüyordu.

Her ne kadar eleştirmenler tarafından tam anlamıyla beğeni toplayamasa da, elde edilen ticari başarı ve bitiş yazıları sonrasındaki sahne ile bir devam filminin geleceği tahmin ediliyordu. Her ne kadar Sony Pictures tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Mark Wahlberg tarafından bir devam filmi çalışmalarının başlamış olduğu söylendi.

Uncharted Devam Filmi İçin Düğmeye Basıldı

The Direct tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan Wahlberg, birçok farklı fikir duyduğunu dile getirdi. Senaryonun yazılmakta olduğunu ve halen üzerinde çalışıldığını da sözlerine ekledi.

unchts

Hatırlayacağınız üzere Amerikalı oyuncu Mark Wahlberg, filmin final sahnesinde bıyıklı bir şekilde de karşımıza çıkmıştı. Ancak bunun sahte bir bıyık olmasından dolayı rahatsız olmuş. Öyle ki ağzının üzerinde büyük bir bant varmış gibi hissetmiş. Bu nedenle de, çözüm olarak kendisi bıyık bırakmaya karar vermiş.

Elbette şu aşamada Uncharted devam filmi ile ilgili resmi bir şey olmadığı için, işlenecek konu ve karakter kadrosu, çekimlerin başlama ve vizyona giriş tarihi gibi konular merak konusu olarak kalacak. Ancak bizler de gelişmeleri takipte kalmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version