Uncharted 4 Yönetmeni Yeni Stüdyo Kurdu

Bakalım beş yıllık aranın ardından ilk proje nasıl olacak?

Uncharted 4 Yönetmeni Yeni Stüdyo Kurdu

Bruce Straley, Uncharted 4 yönetmeni yeni stüdyo ile karşımıza çıktı. Yakın bir zaman önce kurulmuş olan Wildflower Interactive, ilk çalışmalara da çoktan başlamış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1 Oynanış Görüntüleri Sızdı (Güncel)


Son olarak Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyununun yönetmenliğini yapmış olan Bruce Straley, Naughty Dog stüdyosuna 1999 yılında dahil olmuştu. Sonraki yıllarda Crash Team Racing ve Jak and Daxter oyunlarında sanatçı, Uncharted: Drake’s Fortune oyununda yardımcı sanat yönetmeni ve Uncharted 2: Among Thieves, The Last of Us ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyunlarında oyun yönetmeni pozisyonlarında bulunmuştu.

Bilhassa The Last of Us oyununun sayısız ödüle aday gösterilmesi ve bunlardan birçoğunu kazanması ile ne denli kaliteli bir vizyonu olduğunu herkese gösteren Bruce Straley, 2017 yılının Eylül ayında yaptığı duyuru ile biraz molaya ihtiyacı olduğunu dile getirerek Naughty Dog stüdyosundan ayrılmıştı.

Uncharted 4 Yönetmeni Yeni Stüdyo ile Sektöre Döndü

Beş yıllık bir ayrılığından ardından Straley, yeni kurduğu Wildflower Interactive stüdyosu ile sahalara geri döneceğini duyurdu. Stüdyonun Youtube kanalı üzerinden yayınlanan bir videoda konuşan sektörün ünlü ismi, söylediğine göre yeniden oyun geliştirme konusunda kararsızmış. Ancak uzak kaldığı zamanda, başta sektör olmak üzere hiçbir şey aklından çıkmamış. Bunun sonucu olarak da, yapmayı istediği her şey ile geri dönmeye karar vermiş. Arkadaşları ile görüşmeler yapmış olan Bruce Straley, prototip oluşturmaya başladıklarını da söylüyor.

 

İlk proje hakkında bir şey söylememiş olsa da, görünüşe göre büyük çaplı oyunlar ile karşılaşmayacağız. Geçmişinde Call of Duty serisi, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve The Last of Us üzerinde çalışmış olan geliştiricilerden oluşan stüdyonun internet sayfasında, küçük ve yaratıcı tarzda oyunlara odaklanılacağı belirtilmiş.

Bakalım Wildflower Interactive stüdyosunun bünyesinden çıkacak olan ilk oyun nasıl bir deneyim sunacak, bizde nasıl bir etki bırakacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version