UE5 ile Hayran Yapımı Silent Hill Remake Harika Görünüyor

Unreal Engine 5 ile Silent Hill nasıl görünüyor?

UE5 ile Hayran Yapımı Silent Hill Remake Harika Görünüyor

Yayınlanan yeni UE5 ile hayran yapımı Silent Hill Remake videosu bir hayli etkileyici görünüyor. Bir yandan olası bir yeniden yapımın nasıl görüneceği hakkında fikir verirken, artık yeni bir oyunun zamanının geldiğini de bir kez daha hatırlatıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: TES V: Skyrim Unreal Engine 5 ile Muazzam Görünüyor!


Ana oyunları Team Silent stüdyosu tarafından geliştirilen ve Konami tarafından yayınlanan efsanevi Silent Hill serisi, bildiğinizi gibi uzun zamandır sessizliğini koruyor. Bilhassa 2019 yılının sonlarına doğru başlayan yeni oyununun geliştirilmekte olduğu söylentileri ile her defasında heyecanlanmış olsak da, şimdilik bizleri sevince boğan bir duyuru ile karşılaşmış değiliz. Son çıkan söylentiye göre, bu Yaz mevsiminde Konami tarafından yeni oyunun duyurulacağına işaret edilmişti. Bakalım ne derece doğru çıkacak?

Serinin ilk oyunu 1999 yılında çıkan Silent Hill olmuştu. Küçük kızı Cheryl ile tatile giderken geçirdikleri kaza sonucu kendisini kabuslar ile dolu ve lanetli bir kasabada Harry Mason, yüreklerimizi sık sık ağzımıza getiren korku dolu macera ile hem bu kasaba hem de kızı hakkında önemli bilgiler ediniyordu. Serinin ilkinin ardından yedi tane ana oyun ve dört tane de yan senaryolu oyun görmüştük.

Yeni Silent Hill oyununu ne zaman görürüz veya ömrümüz yeter de görür müyüz bilmiyoruz, ama yokluğunu çektiğimiz bugünlerde hayranlar tarafından yeni çalışmalar da ortaya koyulmaya devam ediliyor.

UE5 ile Hayran Yapımı Silent Hill Remake Videosunu Kaçırmayın

Bildiğiniz üzere geçmişte Unity ve Unreal Engine 4 ile yapılmış olan birçok eser görmüştük. Unreal Engine 5 ile bunlara bir yenisi daha eklendi. Codeless Studio tarafından yayınlanan video ile orijinal Silent Hill oyununun yeni nesil Epic Games motoru ile nasıl görünebileceğine dair bir fikir sahibi olabilmek mümkün oluyor.

Herhangi bir şekilde indirmeye sunulmayacağı söylenen bu projede, oyunda ziyaret ettiğimiz bazı mekanlar Unreal Engine 5 ile yeniden yaratılmış ve temel oynanış mekanikleri de eklenmiş. Pre-Alpha aşamasından alındığı söylenen videoda pek bir etkileşim göremiyoruz, ama birkaç kapı geçişi ve kanlı sahneler göze çarpıyor. Bununla birlikte atmosfer anlamında orijinal oyuna bir parça yaklaşılmış olduğunu söyleyebilmek mümkün.

Codeless Studio tarafından yayınlanan videoya aşağıdan bakabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Exit mobile version