Ücretsiz Prime Gaming Ekim 2021 Oyunları

Toplamda 780 TL'lik oyunları kaçırmayın!

Ücretsiz Prime Gaming Ekim 2021 Oyunları

Amazon tarafından yapılan duyuru ile ücretsiz Amazon Prime Gaming Ekim 2021 oyunları belli oldular. Prime Gaming kapsamında aktif aboneliği bulunan kullanıcılar, bu ay beş oyunu ek bir ücret ödemeden servisten indirebilecekler. Seçilen oyunlar ve detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Ekim 2021 Oyunları


Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Ekim ayına girmemizle birlikte, bu ay içerisinde abonelere sunulacak olan oyunlar da ortaya çıktılar.

Ücretsiz Amazon Prime Gaming Ekim 2021 Oyunları Neler?

EA Motive tarafından geliştirilmiş olan Star Wars: Squadrons, geçtiğimiz yılın Ekim ayında çıkışını gerçekleştirmişti. Çevrimiçi PvP ve eşli oyun modlarının bulunduğu oyunun konusu, Yıldız Savaşları: Bölüm VI – Jedi’ın Dönüşü sonrasında Galaktik İç Savaş’ın bitimine yakın bir dönemde geçiyor ve bir pilotun rolüne bürünüyorsunuz. Yeni Cumhuriyet özgürlük için savaşacakken İmparatorluk ise düzen beklentisi içinde olacak. Sizin yapmanız gereken ise galaksinin en iyilerinin arasına katılıp, iki tarafın da bakış açılarından anlatılan hikayede verilen mücadeleye ortak olmak.

Ghostrunner oyununda ise bir siber savaşçı rolünde olacaksınız. Sahip olduğunuz teknoloji nedeniyle av konumunda olduğunuzu öğrenmenizden sonra, zamana karşı bir yarış başlayacak. Hem normal boyutta hem de sanal gerçeklik boyutunda savaşarak kule şeklindeki şehre tırmanacaksınız. Bu tırmanışınız sırasında da çeşitli sırları ortaya çıkartacaksınız.

Eğer Resident Evil ve Silent Hill tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız, Song of Horror Complete Edition oyununu kaçırmamanızı öneriyoruz. Hikayeye göre ünlü yazar Sebastian P. Husher ailesiyle birlikte kayıplara karıştıktan sonra, editörü onu bulması için bir asistan gönderiyor. Asistanın da geri dönmeyişi ile bir dizi olayın fitili ateşleniyor ve korkunç bir gerçek ortaya çıkıyor.

Son olarak, Point-and-Click tarzı oyunları sevenler için Secret Files 3 ve hayatta kalma korku türünü sevenler için de Alien: Isolation, listedeki oyunlardan tercih edilmesi gerekenler arasında yer alıyorlar.

Exit mobile version