Ücretsiz King’s Bounty: The Legend Fırsatını Kaçırmayın

Bir ücretsiz oyun fırsatı daha!

Ücretsiz King's Bounty The Legend Fırsatını Kaçırmayın

Bildiğiniz gibi GOG mağazasında Sonbahar İndirimi Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Geleneksel olarak CD Projekt RED, kampanya boyunca ücretsiz oyunlar ile de bizlere sürpriz yapıyor. İlki Hero of the Kingdom II olmuş iken, şimdi de ücretsiz King’s Bounty: The Legend fırsatı bizi bekliyor. Ancak acele etmeniz gerekiyor. Çünkü, son yirmi dört saatin içindeyiz.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (31 Ağustos)


Ücretsiz King’s Bounty: The Legend İçin Az Bir Zaman Kaldı

Steam mağazasında esas fiyatı 75 TL olup, yarın 20:00 sıralarında sona erecek % 80 indirim ile 15 TL’ye satılan King’s Bounty: The Legend oyununu buradan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önce ‘Go to giveaway’, bir sonraki sayfada ise ‘Add to library’ düğmesine tıklamanız gerekiyor. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumda da kalıcı olarak sahip olmuş olacaksınız. Biz bu haberi yazar iken yirmi bir saatten az bir zaman kalmıştı. Yani “Kütüphanemde dursun, günün birinde elbet oynarım…” diyorsanız, hemen GOG mağazasına koşun.

Taktiksel sırada tabanlı savaş ve rol yapma elementleri içeren bir macera oyunu olan King’s Bounty: The Legend, bizi kral için hazine avcılığı yapan bir karakterin rolüne büründürüyor. Ne var ki hikaye kısa bir süre sonra, kızımızı kurtarmaya ve dünyalarının yok olmasını engellemeye çalıştığımız bir maceraya dönüşüyor.

King’s Bounty: The Legend oyununda ayrıca oynanış Macera ve Savaş olmak üzere iki ana bölüme ayrılıyor. Macera, karakterimizi gerçek zamanlı olarak kontrol ederek çatışmalara girebilmemize olanak tanır iken Savaş ise komutan rolü üstlenip de birliklerimizi taktiksel sıra tabanlı olarak yöneterek çatışmalara girebiliyoruz.

Exit mobile version