Ücretsiz Ghost of Tsushima Dinamik Temanızı İndirin!

Yeni bir dinamik tema arayışındaysanız sizi böyle alalım.

Yayıncı Sony PlayStation ve geliştirici Sucker Punch tarafından çok yakında piyasaya sürülecek olan Ghost of Tsushima için ücretsiz dinamik tema yayınlandı. Kullanıcılara çok kısa süreliğine sunulan tema, ana karakterimizi ve sonbahar dönemini ekranlarımıza yansıtıyor. Peki dinamik temayı oyuncular nasıl edinebilir? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima Hakkında Merak Edilen Her Şey!


PlayStation Sahiplerine Ücretsiz Dinamik Tema!

Sucker Punch tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima için ücretsiz bir dinamik tema yayınlandı. Temayı edinmek isteyen oyuncular PlayStation Store’da yer alan ”Para Puan Kodu Kullan” kısmına 8T2T-CRNJ-FM72 kodunu girerek dinamik temayı sisteme indirebilirler.Ücretsiz Ghost of Tsushima Dinamik Temanızı İndirinSucker Punch ve Sony Interactive Entertainment ortaklığında geliştirilen Ghost of Tsushima, 17 Temmuz 2020’de resmi olarak PlayStation 4’e çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Derin dünyası, oynanış dinamikleri ve güçlü hikaye anlatımı barındıran yapım PS4’ün son özel oyunu olma özelliğini de barındırıyor.

13. yüzyılın sonlarında Moğol İmparatorluğu, Doğu’yu fethetmek için bütün ulusları yerle bir etmiştir. Acımasız ve kurnaz general Khotun Khan’ın liderliğindeki dev Moğol ordusunun Japonya anakarası ile arasındaki tek engel Tsushima Adası’dır.

Moğol saldırısının ilk dalgasında harabeye dönen adada, samuray savaşçısı Jin Sakai, klanının son sağ kalan üyelerinden biridir. İnsanları koruyup evini geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Yeni bir yol olan Ghost yolunu çizmek için onu savaşçı yapan gelenekleri bir kenara bırakıp Tsushima’yı özgür bırakmak için sıra dışı bir savaş başlatmalıdır.

Savaş alanının ötesine geçerek feodal Japonya’yı yepyeni bir şekilde deneyimleyeceğiz. Açık dünyada geçen bu aksiyon macera oyununda, geniş kırsal bölgeler ve arazilerde gezip zengin karakterlerle karşılaşacak, tarihi yerleri keşfedecek ve Tsushima’nın gizli güzelliğini ortaya çıkaracağız sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Oyun PlayStation Store’da ön siparişe açılmış durumda. Standart sürüm 429 TL ve Dijital Deluxe sürüm 489 TL’den ön siparişte. Bu yılın merakla beklenen PlayStation 4’e özel oyunu Ghost of Tsushima, 17 Temmuz 2020 tarihinde Türkçe alt yazı ve menü seçenekleriyle oyun severlerle buluşacak.


Peki ya siz dinamik tema hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version