Ücretsiz GeForce NOW Kullanıcıları Reklam İzlemeye Başlayacaklar

Premium aboneler etkilenmeyecek...

NVIDIA tarafından yapılan duyuru ile artık ücretsiz GeForce NOW kullanıcıları reklam izlemeye başlayacaklar. Konuyla ilgili açıklamanın detayları haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (22 Şubat)


İlk olarak 2017 yılında ve Mac için faaliyete geçmiş olan NVIDIA bulut oyun hizmeti GeForce NOW, 2018 yılı itibarıyla Windows PC kullanıcıları ile buluşmuştu. Halihazırda bu iki platforma ek olarak hizmeti destekleyen televizyonlar, Chromebook, Android ve iOS üzerinden de erişim sağlanabiliyor.

Bildiğiniz gibi farklı abonelik seçeneklerinin olduğu hizmete, ücretsiz olarak erişim de mümkün oluyor. Premium abonelere göre elbette farklılıkların olduğu bu planı tercih eden kullanıcılar için NVIDIA tarafından yeni bir adım daha atılacak. Ücretsiz planı tercih eden kullanıcılara yönelik olarak atılan bu adıma göre, 28 Şubat 2024 Çarşamba günü yani yarın itibarıyla artık reklamlar da işin içine girecek.

Ücretsiz GeForce NOW Kullanıcıları Reklam İzlemek Durumunda Olacaklar

Bildiğiniz gibi mevcut durumda, oyun oturumu açmak için belirli süre beklemek gerekiyor. Şirket sözcüsü Stephanie Ngo tarafından söylenene göre, yeni düzenleme ile kullanıcıların artık bir oyun oturumu başlatmak için bekledikleri süre boyunca iki dakikaya kadar reklam gösterilmeye başlanacak. Bu, sadece ücretsiz planı tercih eden kullanıcılar için geçerli olacak. Premium aboneler herhangi bir şekilde etkilenmeyecekler.

geforce-now-turkiye-fiyatlarina-zam-geldi-yeni-fiyatlar-ve-degisiklikler-neler

NVIDIA Tesla ekran kartlarının kullanıldığı ve 2021 yılı itibarıyla ülkemizde de resmi sunuculara kavuşan servisin kütüphanesinde bulunan oyunları, son teknoloji bir sistem yerine yüksek hızlı internet bağlantısı ile güçlü ekran kartları ve işlemciler sayesinde RTX ve DLSS destekli olarak üst seviye kalitede oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Freestyle, Highlights ve Ansel uygulamaları kullanılabildiğini de söyleyelim.

Gerçekleştirilen son Aralık ayı zammının ardından, güncel abonelik planlarını bir kez daha hatırlatalım:

Exit mobile version