Ücretsiz Far Cry 3 Fırsatını Kaçırmayın!

Henüz Far Cry 3 ile tanışmamışsanız, fırsat bu fırsat. Bu güzel oyunu kaçırmayın.

Ücretsiz Far Cry 3 Fırsatını Kaçırmayın

Ubisoft bu hafta ücretsiz Far Cry 3 fırsatı sunuyor. Geleneksel olarak her yıl ücretsiz olarak dağıtılan oyuna halen sahip değilseniz, bu fırsatı kaçırmayın. Ancak bunun için her zaman olduğu gibi sınırlı bir zamanınız var.

Oyuncular olarak ücretsiz oyunları severiz. Kim sevmez ki? Epic Games haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcılara ücretsiz olarak sunarken, diğer bazı büyük yayıncıların da zaman zaman bizleri sevindirdiğini görüyoruz. Bu hafta Fransız yayıncı da bunların bir yenisini sundu.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunları


Ubisoft, Ücretsiz Far Cry 3 Fırsatı Sunuyor

Ubisoft tarafından yapılan açıklama ile Ubisoft Connect üzerinden ücretsiz Far Cry 3 fırsatı 7 – 11 Eylül 2021 tarihleri arasında bütün kullanıcılara sunuluyor. Bir defa eklemeniz durumunda ise kalıcı olarak sizin olacak.

Konu olarak Rook Adaları’nda geçen oyun Jason Brody ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Kabusa dönen yolculukların farklı bir tatta sunulduğu oyunda, kahramanlarımız, kendilerini köle ticaretinin tam ortasında bulurlar. Fidye karşılığında kaçırıldıktan sonra başlayan aksiyon dolu macerada, Jason olarak arkadaşlarınızı düşmanlarınızın elinden kurtardıktan sonra tek parça halinde adadan kurtulmaya çalışacaksınız.

Eğer büyük bir çoğunluk tarafından serinin en iyi oyunu olarak gösterilen ve fiyatı 70 TL olan Far Cry 3 oyununa ücretsiz sahip olmak istiyorsanız, buradan resmi sayfasına ulaşıp da 11 Eylül 2021 Cumartesi günü TSİ 09:30’a kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Sonrasında, istediğiniz zamanda indirip oynayabilmeniz mümkün olacak.

Far Cry 3 En Düşük Sistem Gereksinimleri

Far Cry 3 Önerilen Sistem Gereksinimleri


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Peki siz ücretsiz Far Cry 3 fırsatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version