Ücretsiz F1 2018 Fırsatını Kaçırmayın!

F1 2018 ücretsiz olarak Humble Bundle'dan dağıtılıyor.

ücretsiz f1 2018 ferrari arabası

Bu haftayı neredeyse kapadık; ancak son bir ücretsiz oyun daha sıkıştırmak için yeterli vaktimiz var! Ücretsiz F1 2018 fırsatı Humble Bundle üzerinde bizleri bekliyor.

Humble Bundle uzun yıllardır hayatımızda olan bir tür dijital oyun mağazası. Fakat oyun satışı yapan diğer yerlerden Humble Bundle’ı ayıran en büyük özelliği, yaptığı satışlardan elde ettiği kârın bir kısmını yardım kuruluşlarıyla paylaşması. Her satın alımda, oyunun fiyatının istediğiniz kadar bölümü yardım kuruluşlarına gönderebiliyorsunuz. Hal böyle olunca birçok yapımcı ya da yayıncı, yardım kuruluşlarına destek olmak adına Humble Bundle’da çok daha ucuz fiyatlarda satış yapılmasına izin veriyorlar.


İlginizi çekebilir: Epic’in bugüne kadar ücretsiz verdiği oyunların tamamı


Humble Bundle ise düzenlediği yeni kampanyaları tanıtmak adına zaman zaman ücretsiz oyunlar dağıtıyor. Ücretsiz oyunlarla internet sitesine yeni kullanıcılar çekerek, kampanyalarını tanıtmayı amaçlayan site, F1 dağıtmaya başladı.

Ücretsiz F1 2018 fırsatında yararlanmak için öncelikle Humble Bundle’ın ücretsiz oyun sayfasına tıklamanız gerekiyor. Ardından sahip olduğunuz ya da yeni açacağınız bir hesapla aynı sayfaya geri dönüp, GET THE GAME yazısına tıklamalısınız.

Ardından karşınız çıkan bütün menüleri geçtikten sonra Humble Bundle’ın size gönderdiği e-postayı beklemeye koyulabilirsiniz. Oyunun keyi e-posta yoluyla size ulaşacak ve bu keyi hangi platformlarda kullanabileceğiniz yine size ulaşan mail içerisinde ayrıntılı olarak anlatılacak.

Exit mobile version