Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (9 Mart)

Gizemli ada bizi çağırıyor...

Önümüzdeki yedi gün boyunca kullanıcılara dağıtılacak olan ücretsiz Epic Games Store oyunu, indirmeye açıldı. Bizleri bu defa bolca keşif yapıp bulmaca çözeceğimiz bir oyun bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty Oyunları Steam Mağazasına Geldi


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Epic Games Store tarafından kullanıcılara bir hafta boyunca ücretsiz olarak sunulacak olan Call of the Sea oyununa buradan ulaşabilirsiniz. 16 Mart 2023 Perşembe gününe kadar kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sahip olacak ve istediğiniz bir zamanda oynamaya başlayabileceksiniz. Önümüzdeki hafta ise Warhammer 40.00: Gladius – Relics of War oyunu ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanacak.

ücretsiz egs oyunu 9 mart

Call of the Sea Hakkında

1934 yılında geçecek oyunda, Güney Pasifik bölgesinin uzak bir noktasına gidiyoruz. Norah rolünde olacağımız oyunda, kaybolan eşimizi bulmak için yola çıkıyoruz. Ne var ki kendimizi isimsiz, unutulmuş ve kayıp bir medeniyetin kalıntılarının bulunduğu bir adada buluyoruz. Amacımız ise hem adanın gizemini çözmek hem de bizi bekleyen gerçeği keşfetmek olacak.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version