Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (16 Mart)

Önümüzdeki hafta hem bir oyun hem de içerik paketi var...

Haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu indirmeye açıldı. Hem Warhammer 40.000 serisini hem de 4X strateji oyunu sevenlerin mutlu olacağı bir hafta başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Anno 1800 Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Epic Games Store tarafından kullanıcılara bir hafta boyunca ücretsiz olarak sunulacak olan Warhammer 40.000: Gladius – Relics of War oyununa buradan ulaşabilirsiniz. 23 Mart 2023 Perşembe gününe kadar kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sahip olacak ve istediğiniz bir zamanda oynamaya başlayabileceksiniz. Önümüzdeki hafta ise Chess Ultra oyunu ve World of Warships oyununun Starter Pack: Ishizuchi içeriği ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanacak.

ücretsiz egs oyunu 16 mart

Warhammer 40.000: Gladius – Relics of War Hakkında

Warhammer 40.000: Gladius – Relics of War, Warhammer 40.000 evreninde geçen ilk sıra tabanlı 4X strateji oyunudur. Dört fraksiyon, gezegenin kaynaklarına hakim olmak için acımasız bir savaşa dahil olacak.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version