Ubisoft’un Ücretsiz Mini Oyunu ile Ödüllerin Kapısını Aralayın!

Kim ücretsiz indirim kuponuna hayır diyebilir?

21 Aralık 2020 – 6 Ocak 2021 tarihleri ​​arasında Ubisoft’un ücretsiz mini oyununu oynayarak çok sayıda ödül kazanma şansına sahip olacaksınız. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Ücretsiz Oyun ve DLC Dağıtıyor!


Ubisoft’un Ücretsiz Mini Oyunu

Oyunu PC’nizde veya cep telefonunuzda herhangi bir internet tarayıcısı üzerinden oynayabilirsiniz. Herhangi bir seviyeyi tamamladığınızda, ödüllerinin kilidini açabileceksiniz. Watch Dogs: Legion kutucuğunun kilidini açmak için Watch Dogs: Legion seviyesini oynayın, Rayman kutucuğunun kilidini açmak için Rayman seviyesi, vb.

Ödüller için toplam altı farklı bölüm sizleri bekliyor. İlk turunuzu oynadıktan sonra indirim kodu kutucuğu açılacaktır. Kodunuza erişmek için indirim kodu kutucuğunu seçin. Daha sonra Ubisoft Store’da kodunuzu kullanabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Holiday

Kazandığınız arka planları indirmek için:

Ubisoft: Ubisoft, Ubisoft Entertainment Fransız video oyun geliştiricisi ve yayımcısıdır. Kısmen Amerikalı Electronic Arts ile ortaktır, fakat yine de Electronic Arts firmasından bağımsız olarak çalışmaktadır. Ubisoft firması, 28 ülkede stüdyoları ile dünya çapında bir varlığa sahiptir.

Aynı zamanda 2008 yılı itibarıyla Ubisoft firması Avrupa’nın üçüncü büyük video oyun ve yapımcı firması seçilmiştir. Ubisoft 2002-2003 yılları arasında 453 milyon, 2003-2004 yılları arasında 508 milyon euro kâr elde etmiştir.

Assasins Creed, Far Cry, Watch Dogs gibi oyunlarla tanınmaktadır. Tom Clancy’s The Division ve Far Cry Primal oyunları 2016 yılının ilk çeyreğinde Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satılan iki oyun olmuştur. Bu satışlarıyla 2016 yılının başında en başarılı oyun şirketi unvanını kazanmıştır. Avrupanın en değerli oyun firması olma özelliğine de sahiptir.

Buradan oyuna erişebilirsiniz. Peki ya siz Ubisoft’un ücretsiz mini oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? En yüksek skorunuz kaç? Düşüncelerinizi ve skorlarınızı aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version