Ubisoft+ Xbox Konsollarına 63 Oyunla Gelecek

Bakalım liste zamanla ne kadar genişleyecek?

Ortaya çıkartılan güncel listeye bakılırsa, Ubisoft+ Xbox konsollarına altmış üç kadar oyunla gelecek. Ancak bunun şimdiye kadar keşfedilen oyunlar ile oluşturulmuş bir liste olduğunu söyleyelim. Zamanla genişlemesi ile eş zamanlı olarak haberimizin içeriğindeki listeyi de güncelleyeceğiz.


İlginizi Çekebilir: Project Q, İptal Edilen Ubisoft Oyunlarına Katıldı


Ubisoft+ servisinin Xbox konsollarına gelmesi durumu uzun zamandır konuşuluyordu. Geçtiğimiz yıl içerisinde PlayStation kullanıcılarına da sunulmasının ardından, gözler elbette Microsoft tarafına da dönmüştü. Son olarak geçtiğimiz ay içerisinde MauroN13 tarafından Twitter üzerinden yapılan bir paylaşım ile Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Far Cry 6 ve The Division 2 dahil bazı oyunların ücretsiz göründüğü ortaya çıkmıştı.

True Achievements sitesine yansıyan yeni habere göre, geçtiğimiz günlerde Microsoft mağazasındaki bir dizi oyunun Ubisoft+ etiketi ile güncellendiği fark edilmişti. Yakın bir zaman önce de bu etikete sahip daha fazla oyun keşfedilmiş.

ss_160e4f2c8c43081211f1da8dd5ff5e285a3a04ab.1920x1080

Ubisoft+ Xbox Konsollarına Hangi Oyunlarla Gelecek?

Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz liste, şimdiye kadar keşfedilenler ile oluşturulmuş ve altmış üç oyun bulunuyor. Elbette bu oyunlara bağlı yüzün üstünde indirilebilir içerik de Ubisoft+ üzerinden kullanıcılara sunulacak.

Exit mobile version