Ubisoft Watch Dogs: Legion Desteğini Sonlandırıyor

Her şey buraya kadarmış...

Ubisoft Watch Dogs Legion Desteğini Sonlandırıyor

Yapılan resmi duyuru ile Ubisoft Watch Dogs: Legion desteğini yakında sonlandıracağını açıkladı. Ömrü pek uzun olmayan oyun için eski sezonların kendisini tekrar etme kararı alındı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Watch Dogs Legion Bloodline DLC İnceleme


2020 yılının Ekim ayı içerisinde çıkan Watch Dogs: Legion, bizleri Brexit sonrası Londra’ya götürmüştü. Bu defa tek bir karakter yerine şehirdeki herkesi kontrol edebildiğimiz oyunda, DedSec olarak tehditkar bir otoriter rejime karşı savaşıyorduk.

Çıkışından birkaç ay sonra Tactical Ops ve Spiderbot PvP arena içeren çevrimiçi modun eklendiği Watch Dogs: Legion, bu zamana kadar Invasion, Resistance ve Watch Dogs: Legions of the Dead modlarının yanı sıra, yeni karakterler, Aiden Pearce ve Wrench ikilisinin dahil olduğu Bloodline genişletme paketi ve yapılan geri dönüşler ışında hata çözümlemeleri ve iyileştirmeler içeren birçok güncelleme yayınlanmıştı.

Ubisoft Watch Dogs: Legion İçeriklerinin Sonuna Geliniyor

Bugün itibarıyla Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile 5.6 versiyonlu güncelleme, Watch Dogs: Legion için yayınlanan son güncelleme olacak. Diğer bir deyişle, bundan böyle gelecekte oyun için yeni bir güncelleme yayınlanmayacak. Bununla birlikte, 22 Ocak 2022 tarihinde başlamış olan Stripes ise sezonların sonuncusu olacak.

Son sezonun bitiminden sonra da üçüncü, dördüncü ve beşinci sezonlar sırası ile tekrar tekrar yayınlanmaya başlayacak. Haliyle, Aiden Pearce karakterinin modifiye edilmiş ceketi ve Jackson’ın maske ve giysi seti dahil kaçırdığınız bir içerik var ise erişebilmek için birden fazla şansınız olacak. Ta ki olası bir durumda sunucuların da fişi çekilene kadar.

Watch Dogs: Legion oyununun büyük umutlar ile satışa sunulmasının ardından büyük ölçüde bekleneni verememiş olması, Fransız yayıncıyı seriden uzaklaşmaya iter mi bilmiyoruz. Ancak olası bir sonraki oyun için her şeyi gözden geçirmeye iteceği kesin. Bakalım bundan sonra seriyi nasıl bir gelecek bekleyecek? Gelişmeleri takipte olacağız.

Watch Dogs: Legion Sistem Gereksinimleri

Düşük Ayar 1080p

Yüksek Ayar 1080p

Yüksek Ayar 1440p

Ultra Ayar 4K

Yüksek Ayar 1080p (Işın İzleme Etkin)

Ultra Ayar 4K (Işın İzleme Etkin)

Exit mobile version