Ubisoft Ücretsiz Oyun ve DLC Dağıtıyor!

Ubisoft bizi nasıl mutlu edeceğini biliyor...

En popüler oyun firmalarından biri olan Ubisoft, bu hafta boyunca oyunculara oyunlar ve oyun içi içerikler hediye edeceğini duyurdu. Peki oyunları ve oyun içi içerikleri nasıl ve nereden edinebilirsiniz? Ubisoft ücretsiz oyun ve DLC dağıtıyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Epic Games Yılbaşı Ücretsiz Oyun Listesi Sızdırıldı


Ubisoft Ücretsiz Oyun ve DLC Dağıtıyor

Ubisoft, 19 Aralık Cumartesi gününe kadar oyunculara oyunlar ve oyun içi içerikler hediye edeceğini duyurdu. En güncel Assassin’s Creed oyunu olan Assassin’s Creed Valhalla ile hediye yağmuruna başlayan şirket, oyunun ödül paketini oyunculara ücretsiz olarak veriyor. Seafarer Settlement paketini ve Eivor için Bayek kıyafetini buradan kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Paylaşılan detaylara göre ücretsiz olarak verilecek oyunlar sadece PC platformu için geçerli olacak. PC oyunlarını indirmek için Uplay uygulamasının sisteminizde yüklü olması zorunludur. Uplay hesabınız yoksa Ubisoft’un resmi sitesi üzerinden ücretsiz hesap oluşturabilirsiniz. Oyun içi içeriklere ise tüm platformlar üzerinden erişilebilecek.

Ubisoft

Assassin’s Creed Valhalla, çıkışıyla beraber büyük bir başarıya imza attı. Oyun, Assassin’s Creed serisindeki en büyük çıkışı gerçekleştirerek hem oyuncuların hem de Ubisoft’un yüzünü güldürdü. Çıkış haftasında Ubisoft’un en çok satan oyunu olma başarısına erişen Valhalla, son zamanların en iyi oyunu olma potansiyelini de taşımakta.

Valhalla, oyuncuları savaş ve zafer masallarıyla büyüyen azılı bir Viking akıncısı olan Eivor’un destanını yaşamaya davet ediyor. Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere’nin acımasız Karanlık Çağlarına bırakarak onlara hem güzel hem dinamik bir açık dünya sunuyor. Oyuncular serinin bu son oyununda; baskınlar, güçlerini pekiştirme ve etkilerini yayma gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler.

Azalan kaynaklarla Norveç’ten sürülen oyuncular, Eivor’un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere’nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler. Valhalla 10 Kasım’da Xbox Series X, S, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkışını gerçekleştirdi. İnceleme yazımızı hala okumadıysanız aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla İnceleme


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ubisoft’un ücretsiz oyun haftasından memnun musunuz? Başka hangi Ubisoft oyunlarının ücretsiz olarak verilmesini isterdiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version