Ubisoft’tan Kaçırılmaması Gereken The Division 2 İndirimi!

UBISOFT bir şeyler deniyor olmalı..

The Division 2 İndirimi

Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan Tom Clancy’s The Divison 2 geçtiğimiz saatlerde önemli bir indirim ile gündeme geldi. The Division 2 indirimi hakkında merak edilen detaylar ve dahası haberimizde!


Göz Atın: Ubisoft Bir Senede Beş Adet AAA Oyun Çıkaracak!


The Division 2 İndirimi Dikkatleri Çekti!

Geçtiğimiz senenin başlarında oyuncular ile buluşan ve Windows, PlayStation 4, Xbox One ile Stadia platformlarında yer alan The Division 2, arkadaşlarınızla oynadığınızda oldukça keyif veren bir oyun olarak öne çıkıyor.

Söz konusu indirim PC, PlayStation 4 ve Xbox One modellerinin her birinde, Standart Edition sürümlerinde geçerli. Buna karşın PC ve PlayStation 4 için uyarlanan fiyatların çok uygun olduğunu söylesek de, Xbox One arada büyük bir fark bulunduruyor.

Hemen aşağıda önceki fiyatları ve güncel fiyatları görebilir, en sondaki platform adına tıklayarak oyunla ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Kampanyanın süresi hakkında herhangi bir bilgi bulunmadığını ve fiyatların hızlı bir şekilde değişkenlik gösterebileceğini belirtelim.

The Division 2 Konusu

Ölümcül bir virüsün New York ve diğer şehirleri etkilemesinin ve dünya nüfusunu kasıp kavurmasının üzerinden yedi ay geçti. Bildiğimiz anlamdaki toplum çöktü.

Virüs yayıldığında, sivil olarak gizlenen ajanlardan oluşan Division birimi, savunmanın son hattı olmak için harekete geçti. O zamandan beri geride kalanları korumak ve medeniyeti kaosa sürüklenmekten kurtarmak için yorulmadan savaşıyorlar.

Washington, DC ulusal çöküşe karşı ayakta kalması gereken tek şehirdi, ancak pek çok tehditle yüzleştikten sonra yok olmanın eşiğine geldi. Division için artık risk daha büyük.

Washington, DC çökerse, tüm ulus çöker. Günümüzün sivil rütbelileri olarak siz ve takımınız, salgından sonra toplumun çöküşünü durduracak son umutsunuz.

“Tom Clancy’s The Division” oyununu yapan ekip tarafından geliştirilen “Tom Clancy’s The Division 2”, keşfetmenin ve karakter geliştirmenin önemli olduğu, Washington, DC’de geçen açık dünya bir aksiyon nişancı RPG oyunudur.

Bu dinamik ortam serinin temel özgünlüğünü ve taktiksel kararlarını RPG aksiyon, ticaret ve daha önce görülmemiş özelliklerle birleştiriyor. Ana görevlerden çekişmeli PvP modlarına kadar pek çok etkinliği tek başınıza oynayarak veya en fazla 4 kişilik bir takım ile çevrimiçi ortak oyuna katılarak tamamlayın.

Exit mobile version